Vacature Inspirerende HB-leerkracht groep 6/7 in Kortenhoef

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Inspirerende HB-leerkracht groep 6/7 
Datum online
2021-09-14 14-09-2021
Sluitingsdatum
30-10-2021
Met ingang van
15-12-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving
Inspirerende leerkracht gezocht HB onderwijs
Op onze gezellige dorpsschool in Kortenhoef wordt sinds een aantal jaren fulltime HB-onderwijs gegeven. Dit jaar hebben wij 3 groepen. Wij zoeken een bevlogen leerkracht voor 3 dagen per week in groep 6/7. Eén van de leerkrachten is zwanger en gaat naar verwachting met verlof voor de kerstvakantie. Haar inzet in Prisma is tijdelijk, dus na haar verlof zal zij niet meer in deze groep terugkeren.
 
Hoe ziet ons HB-onderwijs eruit?
Wij noemen ons HB-onderwijs ‘Prisma’. In de prismagroepen bieden we verbredend, verrijkend en verdiepend onderwijs aan. Wij versnellen bewust niet. Basisvakken worden compact aangeboden, waarbij er bij rekenen vooraf getoetst wordt en de kinderen bij taal werken aan blokopdrachten. Wereldoriëntatie wordt vormgegeven tijdens Deep Level Learning, waarbij we op een projectmatige manier werken. Daarnaast besteden we in de prismagroepen doelgericht aandacht aan het ontwikkelen van de executieve vaardigheden.
 
Over de groep en het team
Als leerkracht word je uitgedaagd en geïnspireerd door de leuke kinderen uit deze groep 6/7. Het grootste deel hiervan is al meerdere jaren samen. Het is een fijne groep met een goede dynamiek. Het team waar je in komt is een stabiel team dat graag samenwerkt en veel voor elkaar overheeft.
 
Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een leerkracht die ervaring heeft met HB-kinderen en hen begrijpt en kan begeleiden in hun leerproces. Een leerkracht die begrip heeft voor de uitdagingen en mogelijkheden van onze HB-leerlingen. Je kunt jouw expertise aantonen doordat je een opleiding hebt gevolgd, of je bent bereid je op korte termijn bij te scholen. Wij zoeken iemand die zich kan vinden in onze visie op HB-onderwijs. Wanneer je eerder beschikbaar bent dan de kerstvakantie, ben je ook van harte welkom.
 
Heb je vragen?
Als je vragen hebt, bel dan met Regina van Steeg, schoolleider, of Hestia Karman, Prisma coördinator op 035-6560408. Heel graag tot snel!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10/L11

Over De Regenboog Kortenhoef

Adres
Elbert Mooylaan 86 , 1241BE Kortenhoef
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. H. van Dijk
Omschrijving
Verrassend kleurrijk in aanpak
Welkom op basisschool de Regenboog. Een innovatieve dorpsschool in het mooie Kortenhoef. Hier geloven we in de kracht van zelf ontdekken, vragen stellen en grenzen verleggen. Zo leren kinderen zichzelf, hun unieke talenten én hoe zich die verhouden tot anderen beter kennen. Nieuwsgierig? 

Dit zijn de belangrijkste uitgangspunten van ons onderwijs: 
  • Positieve sfeer en open communicatie 
  • Veilige en vertrouwde leeromgeving
  • Wederzijds respect, wij zijn een Kanjerschool
  • Ons handelen wordt zo veel mogelijk afgesteld op de onderwijsbehoeften en mogelijkheden van elk kind
  • Ouders en kinderen zijn betrokken bij onze school
  • Toekomstgericht met onder andere aandacht voor social media en ict-toepassingen
  • Modern protestants christelijk onderwijs met ruimte voor iederee
Bekijik onze video: https://www.youtube.com/watch?v=5JwamcX5h6o&t=259s
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.