Vacature Docent wiskunde 2e graads (0,6 fte) in Castricum

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent wiskunde 2e graads (0,6 fte) 
Datum online
2021-09-14 14-09-2021
Sluitingsdatum
24-12-2021
Met ingang van
21-03-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6
Omschrijving
Wij zijn voor de periode van 21 maart 2022 tot de zomervakantie 2022 op zoek naar een enthousiaste docent wiskunde, tweedegraads bevoegd voor 0,6 fte. Het Jac. P. Thijsse College is een school waar onderwijskwaliteit hoog in het vaandel staat. Differentiatie in de klas is een didactisch speerpunt van de school. De sectie wiskunde bestaat uit 15 gezellige collega's die professioneel samenwerken en een belangrijke bijdrage leveren aan de verbetering van ons onderwijs.

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Je hebt een tweedegraads bevoegdheid en je bent een enthousiaste, bevlogen collega. Je levert hoogwaardig onderwijs en je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vakdidactiek.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijk dienstverband van 21 maart 2022 tot de zomervakantie 2022. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring conform cao vo.

Over Jac. P. Thijsse College

Adres
De Bloemen 65 , 1902GT Castricum
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Pauline Greveling
Niveau
mavo, havo, vwo
Omschrijving
Het Jac. P. Thijsse College is een school met circa 1850 leerlingen. Onze internationale wereld vraagt om wereldburgers die voor elkaar open staan en op elkaar bouwen. Net als Jac. P. Thijsse zijn wij nieuwsgierig naar de wereld om ons heen. Met respect voor wat er leeft. We willen begrijpen hoe alles met elkaar samenhangt. We nemen de natuur als voorbeeld en inspiratiebron.

We stimuleren leerlingen om zelf te ontdekken, om in contact te komen met de wereld. Op het Jac. P. Thijsse College helpen wij leerlingen op weg naar de toekomst door ze aan te moedigen om nieuwsgierig te zijn, open te staan voor nieuwe ideeën en perspectieven, ze voor te bereiden op het onbekende.

Met ons (tweetalig) onderwijs en ons internationale netwerk doen alle leerlingen bijzondere ervaringen op en leren zij de wereld beter begrijpen. Dit doen we vanuit een doordachte, vernieuwende onderwijsvisie, JPTeaching, waar zelfstandige ontwikkeling centraal staat. Het gaat in de kern om het eigen maken van kennis en vaardigheden. Van culturele tot exacte kennis, van ondernemerschap tot creativiteit.
 
In de samenwerkingsdriehoek van ouders, de school en de leerling spelen we in op wat nodig is. We staan voor leerlingen klaar, denken in kansen, mogelijkheden en oplossingen. Ook als het even tegenzit. Alles draait om de ontwikkeling van een nieuwe generatie wereldburgers.
 
In de komende jaren is het beleid van de school erop gericht om uitvoering te geven aan het herijkte schoolplan; uitdragen en internaliseren van het ‘merk’ JPT; revitaliseren van het Tweetalig Onderwijs; het uitbouwen van het Supreme College; de uitvoering van de activiteiten in het kader van het Nationaal Plan Onderwijs; en de invoering van verschillende onderwijskundige vernieuwingen (zoals nieuwe [praktijk]vakken, e.d.).
 
Onze school stelt alles in het werk om nieuwe collega’s zich snel thuis te laten voelen. Zij krijgen een individueel aangepast begeleidingsprogramma aangeboden, dat kan bestaan uit voorlichtingsbijeenkomsten, individuele gesprekken, coaching en intervisie.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag zo snel mogelijk.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.