Vacature Docent O&O in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent O&O 
Datum online
2021-09-13 13-09-2021
Sluitingsdatum
30-9-2021
Met ingang van
31-10-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6-0,62
Aantal uren
14-16
Omschrijving
Lessen O&O in onderbouw en bovenbouw havo/vwo klassen en taken technator

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
  Aanstelling:
Vanaf  31 oktober 2021 hebben wij een vacature voor een docent O&O. Het gaat om 0,6 tot 0,62 FTE. 

Wij zoeken een Technasium docent met Bèta technische en/of kunst technische achtergrond.  Het Technasium op het Damstede Lyceum is in ontwikkeling waardoor we een gedreven, enthousiast persoon zoeken die zich graag in wilt zetten om een innovatieslag in ons programma te maken. Organisatorische vaardigheden zijn daarom zeer gewenst. Je zal deel uitmaken van ons huidige team en de ontwikkeling van ons Technasium onderwijs ervaren wij als teamwork.
 
Profiel: 
Je bent trots op jouw vak en zet je in om het lesmateriaal te optimaliseren. Je bent in staat onderwijskundige ontwikkelingen te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Flexibiliteit en vermogen tot differentiëren binnen het leerproces zijn een ‘must’. Je wilt investeren in kwalitatief hoogwaardig Technasium onderwijs. 
Jouw klassenmanagement en pedagogisch handelen zijn verantwoord en jij werkt vanuit een didactisch perspectief waarbij de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van de leerling wordt gestimuleerd. Je erkent de waarde van gepersonaliseerd onderwijs en wilt maatwerk leveren aan iedere leerling. Je coacht jouw klassen projectmatig, gericht op de kwaliteit van het werk van jouw leerlingen.

Bevoegdheid:
Je beschikt bij voorkeur over een onderwijsbevoegdheid voor het vak O&O of bent bereid deze te halen. 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Inschaling is afhankelijk van huidig salaris en inschaling. De CAO Voortgezet Onderwijs is van toepassing.

Over Damstede

Naam school
Adres
Rode Kruisstraat 83 , 1025KM Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. B. Amenchar
Niveau
havo, vwo, gymnasium, technasium
Omschrijving
Het Damstede Lyceum wil een school zijn waarin gedacht wordt vanuit de leerling, waar onze leerlingen zich gezien voelen, waar personeel en leerlingen van en met elkaar leren en elkaar helpen. Kennisverwerving, maar ook persoonlijke groei vinden wij belangrijk voor succesvol burgerschap in een moderne samenleving. Om dat leren te bevorderen werken wij vanuit de visie“ school als tweede huis.
 
Personeel en leerlingen tonen verantwoordelijkheid voor elkaar en voor hun omgeving, zodat een veilige leer- en leefwereld ontstaat. Het is onze ambitie om kwalitatief hoogwaardig havo en vwo-onderwijs te geven. Wij willen onze leerlingen uitdagen om het beste van zichzelf te laten zien zowel op gebied van schoolprestaties als ook op sociaal en emotioneel gebied. Kortom: wij willen onze leerlingen goed begeleiden op hun weg naar een vervolgopleiding en volwassenheid. We doen dit vanuit een interconfessionele achtergrond.

Op het Damstede Lyceum vinden we het belangrijk dat leerlingen bewust kiezen. Eerst oriënteren en ontdekken wat ze interessant vinden en waar ze goed in zijn, dus welk talent ze hebben. Vervolgens bepalen wat zij kiezen. Het eerste leerjaar is zo ingericht dat leerlingen een tweetal modules volgen. Deze staan naast de vakken van de normale lessentabel. Welke modules dat zijn, hangt af van het soort brugklas. Aan het einde van leerjaar 1 kiezen zij voor een van de stromen; gymnasium of technasium. Deze stromen kunnen in de bovenbouw gekozen worden als eindexamenvak. 
Het Damstede Lyceum maakt deel uit van stichting ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs met scholen in Zaanstad, Amsterdam en Monnickendam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. Het zijn herkenbare, kleinschalige scholen met een eigen gezicht, oog voor de individuele leerling en met een sterke binding met de omgeving.

 
Bijzonderheden
Het Damstede Lyceum maakt deel uit van stichting ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs met scholen in Zaanstad, Amsterdam en Monnickendam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. Het zijn herkenbare, kleinschalige scholen met een eigen gezicht, oog voor de individuele leerling en met een sterke binding met de omgeving.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Herken jij je hierin en wil je werk maken van ontzettend goed onderwijs in Damstede Lyceum?! Dan ben je van harte uitgenodigd om je sollicitatiebrief en CV in te sturen.
Meer informatie is te verkrijgen bij Bachir Amenchar, afdelingsleider Damstede: b.amenchar@damstede.net
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.