Vacature Docent Scheikunde regio Zuid-Holland in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Scheikunde regio Zuid-Holland 
Datum online
2023-03-06 6-3-2023
Sluitingsdatum
13-5-2023
Referentienummer
LB-SCH
Omschrijving
Ben je een docent scheikunde met lesbevoegdheid, op zoek naar lesuren fysiek voor de klas? Dan hebben wij de perfecte flexibele baan voor jou! We zijn op zoek naar docenten voor onze bijlessen in examenvakken, examentrainingen, lente- en/of zomerscholen, verschillende doorstroomprogramma's en Corona inhaal/ondersteuningsprogramma’s op onze partnerscholen. 

Naast onze tijdelijke bijlessen bieden we ook structurele ondersteuning op locatie. We zijn daarom ook op zoek naar docenten of leraren die voor langere tijd, structureel beschikbaar zijn om les te geven.

LeraarLink ondersteunt scholen en leerlingen door heel Nederland om de beste resultaten te behalen. Door de verschillende programma's van LeraarLink krijgen leerlingen de kans om zichzelf naar een hoger niveau te tillen.

Jouw taken
Jij maakt het verschil! Als docent bij LeraarLink geef je zelfstandig bijlessen op scholen aan kleine klassen in het voortgezet onderwijs. Je bent helder in jouw communicatie en gebruikt jouw opgedane ervaring voor de klas om ze structuur te bieden, te motiveren en te enthousiasmeren. Daarmee help je ze om hun achterstanden weg te werken of zich goed voor te bereiden op hun examens.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Jouw profiel
  • Je bent per direct beschikbaar;
  • Je bent in bezit van een bevoegdheid docent Scheikunde

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Hoe werkt het?
Bij LeraarLink ben je baas over je eigen tijd. Eenmaal bij ons aangesloten bieden wij je klussen aan waarvoor je je kunt aanmelden. Een tijdje niet beschikbaar? Geeft niks! Je kiest zelf voor welke klussen je beschikbaar bent.

Docenten met lesbevoegdheid verdienen standaard 25 euro per uur. Daarnaast krijg je reiskostenvergoeding en bij grote afstanden vergoeden we ook je reistijd.

Over LeraarLink (VO)

Naam school
Adres
Victor E. van Vrieslandstraat 60 , 3069WC Rotterdam Zuid-Holland NL
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Koen. Veldkamp
Omschrijving
Leraarlink is een organisatie die scholen en leerlingen helpt met het behalen van de beste resultaten. Als docenten weten wij wat er binnen een school speelt. Hier spelen we op in door ons gepersonaliseerde lesmateriaal en de docenten zo veel mogelijk te ontzorgen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
De sollicitatieprocedure bij LeraarLink is supersimpel.
Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk telefonisch of per e-mail contact met je op om je achtergrond te bespreken en je gegevens op te nemen. Is er een klik? Dan kun je meteen aan de slag.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.