Vacature Onderwijsontwikkelaar economie eindexamen in Utrecht

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Onderwijsontwikkelaar economie eindexamen 
Datum online
2021-09-10 10-09-2021
Sluitingsdatum
10-11-2021
Met ingang van
in overleg
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
In overleg
Omschrijving
Onderwijsontwikkelaar economie eindexamen 

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een docent economie met ruime ervaring op het gebied van examenvoorbereiding voor economie. Kun jij kristalhelder de eindexamen opgaven uitwerken en tips geven bij elke stap? En ben je tenminste een dag in de week beschikbaar? Dan nodig we je van harte uit om te reageren op deze vacature!


 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
Jij bent: 

- bevoegd en hebt ervaring met lesgeven op examenniveau voor het vak economie op havo en/of vwo niveau; 
- een teamspeler en kunt adequaat omgaan met feedback; 
- goed op de hoogte van de eindexamenstof van economie op havo en/of vwo niveau;
- een precieze werker en je kunt kort en bondig naar wensen van de opdrachtgever schrijven; 
- minimaal een dag per week beschikbaar vanaf september 2021

Het is een pré als je ook ervaring hebt met onderwijsontwikkeling voor uitgevers. 

De opdracht is voor een aantal maanden en voor minimaal een dag per week. De precieze omvang is afhankelijk van de samenstelling van het ontwikkelteam voor deze opdracht 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Gezien de duur van de opdracht is het ideaal om deze opdracht op freelance basis uit te voeren.

Hiernaast bieden wij combibanen als leerkracht en onderwijsontwikkelaar in loondienst. Dit biedt de mogelijkheid om deeltijd voor de klas te staan én te werken aan uitdagende projecten op het gebied van onderwijsontwikkeling voor zowel bèta- en rekenonderwijs als innovatieve wetenschap- en techniek projecten. 

Wij bieden een ruime vergoeding afhankelijk van ervaring. 

Over WisMon bèta onderwijsinstituut

Adres
Lucasbolwerk 15 , 3512EH Utrecht Utrecht
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Nota
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs. 

Naast deficiëntiecursussen om bètavakken te behalen, bijles en aangepast bèta-onderwijs voor anderstaligen, verzorgen we advies en implementatietrajecten, nascholing voor docenten, gastlessen voor leerlingen en praktische arrangementen voor scholen. Hiermee werken we aan innovatie op het gebied van wetenschap en techniek en 21e eeuwse vaardigheden binnen thema’s zoals onderzoekend & ontwerpend leren, 3D-printen, robotica en programmeren en VR. Tevens ontwikkelen we onderwijs voor onderwijsinstellingen, diverse uitgevers en samenwerkingspartners. 

Door lesgeven te combineren met werken aan vernieuwend onderwijs creëren we combibanen en maken we het onderwijs aantrekkelijker voor docent én leerling. 

Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Over WisMon

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.
 
Naast deficiëntiecursussen om bètavakken te behalen en aangepast bèta-onderwijs voor anderstaligen, verzorgen we advies en implementatietrajecten, nascholing voor docenten en gastlessen voor leerlingen. Hiermee werken we aan innovatie op het gebied van o.a. onderzoekend en ontwerpend leren, rekenonderwijs en 21e eeuwse vaardigheden zoals robotica en programmeren. Tevens ontwikkelen we onderwijs voor onderwijsinstellingen, diverse uitgevers en andere samenwerkingspartners.
 
Door lesgeven te combineren met werken aan vernieuwend onderwijs creëren we combibanen en maken we het onderwijs aantrekkelijker. Zo helpen we het lerarentekort op te lossen.
 
Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen.

Interesse gewekt?

Mail ons een motivatiebrief en CV naar werkenbij@wismon.nl. Dan nemen wij spoedig contact met je op. Je kunt je mail richten aan Tim Nota. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.