Vacature Onderwijsassistent Creatieve Productie in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent Creatieve Productie 
Datum online
2021-09-10 10-09-2021
Sluitingsdatum
22-9-2021
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8000
Omschrijving
Voor de sector Management, Productie & Development zoeken wij een:
Onderwijsassistent (0,8 fte)
 
De functie:
Je voert je werkzaamheden uit binnen het Team Creatieve Productie van het mbo van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Als onderwijsassistent assisteer en ondersteun je de docent bij de lesgevende taak en begeleid je studenten bij het uitvoeren van werkzaamheden voor hun opleiding Sign of Mediamaker. Je kunt eventueel ook ingezet worden bij de AVO vakken zoals Nederlands, Engels, rekenen en maatschappijleer. Verder zorg je voor het beheer van de middelen, de lesruimte en de bijbehorende apparatuur en houd je de voorraadregistratie bij. Je houdt jezelf op de hoogte van ontwikkelingen in de markt.

Eisen

Functie-eisen
Gewenst profiel:
Je hebt een afgeronde mbo-opleiding en aantoonbare en praktische kennis op het gebied van DTP en kennis van de Adobe-pakketten. Je beschikt over vaardigheden in het begeleiden van studenten. Tevens heb je kennis van methoden en technieken op het gebied van creatieve productie en bent in staat deze toe te passen. Naast het overdragen van kennis ben je in staat een bijdrage te leveren aan de vorming van jongeren, tot plezierige en initiatiefrijke jonge mensen. Je bent flexibel, praktisch, creatief, vasthoudend, extravert en gericht op samenwerking en resultaat. Je denkt vanuit het doel en de doelgroep en bent in het bezit van uitstekende communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO MBO schaal 5
Arbeidsvoorwaarden
Wat we bieden:
Het Grafisch Lyceum Rotterdam biedt een stimulerende werkomgeving, waarin de mens centraal staat en je jezelf  prima kunt ontwikkelen. Verder bieden we een uitstekende verlofregeling, 13e maand en diverse andere secundaire arbeidsvoorwaarden. De honorering is afhankelijk van leeftijd en ervaring en bedraagt maximaal €2.729,00 bruto per maand exclusief vakantiegeld (schaal 5 CAO MBO).

Over Grafisch Lyceum Rotterdam

Adres
Heer Bokelweg 255 , 3000BR Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Ria van Zoest
Omschrijving
Het Grafisch Lyceum Rotterdam ontwikkelt en verzorgt opleidingen voor de wereld van media, entertainment en technologie; de creatieve industrie. De organisatie telt 400 medewerkers en wekelijks volgen circa 4500 deelnemers een opleiding aan ons instituut. Opleidingen worden verzorgd in het middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast maakt ook een VMBO-afdeling deel uit van de instelling met leerwegen voor vormgeven en media. De instelling kenmerkt zich door innovatie, creativiteit, techniek, kwaliteit en een voortdurend streven naar verbetering in een uitdagende en evenwichtige omgeving voor medewerkers, leerlingen en studenten. Zowel aan medewerkers als leerlingen worden hoge eisen gesteld om gezamenlijke doelen te bereiken, maar ze kunnen tevens rekenen op een brede ondersteuning om aan de eisen te voldoen. Op het gebied van onderwijsvernieuwing in relatie tot nieuwe vormen van leren, informatie- en communicatietechnologie, het leveren van maatwerk en kwaliteit maakt het Grafisch Lyceum Rotterdam een snelle ontwikkeling door gebaseerd op een hoog ambitieniveau.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reactie:
Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer P.R. van Wijnen, Teamleider Creatieve Productie, telefoon 088 200 15 00. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 29 september a.s. Je sollicitatie kun je tot en met woensdag 22 september a.s. via het online sollicitatieformulier van het Grafisch Lyceum Rotterdam/Meesterbaan insturen. Ga naar de vacature op www.glr.nl en klik op ‘Solliciteren’.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.