Vacature Medewerker financiële administratie in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Medewerker financiële administratie 
Datum online
2021-09-10 10-09-2021
Sluitingsdatum
24-9-2021
Met ingang van
01-11-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
2,0
Omschrijving
Wie zijn wij?
De Shared Service Organisatie (SSO) is een no-nonsense organisatie met een informele en professionele cultuur, die het woord ‘dienstverlening’ heel letterlijk neemt en altijd zoekt naar de beste oplossing. De SSO is in opbouw en draagt zorg voor de continuïteit en efficiëntie van de dienstverlening, is met kennis en kunde altijd actueel en ontzorgt de scholen. We werken samen, zijn aanspreekbaar op ons handelen, delen kennis en leren van elkaar en zijn transparant en integer. De mens staat bij de SSO centraal, dat geldt zowel voor de scholen als voor haar medewerkers. 
 
De SSO is een onderdeel van de Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs te Rotterdam en omstreken (CVO). De CVO verzorgt voortgezet onderwijs in de Rotterdamse Regio. Er werken in totaal ongeveer 2300 medewerkers voor ruim 37 scholen met in totaal ongeveer 21.000 leerlingen.
 
Op het Henegouwerplein in Rotterdam is de centrale organisatie van CVO gevestigd.  Deze bestaat uit een Raad van Bestuur en een kleine Beleidsstaf. Ook de recent gevormde Shared Service Organisatie (HR, ICT, Financiën, Huisvesting en Facilitair, Juridische Zaken en Inkoop) is op het Henegouwerplein gehuisvest.
 
Wat is jouw plek?
Je bent samen met je collega’s van de afdeling Financiën van de SSO  werkzaam onder de Manager Financiën. Als medewerker financiële administratie verricht je:
  • boekhoudkundige en financieel – administratieve werkzaamheden door:
  • Het controleren van inkomende facturen, het bijhouden van kas-, bank- en girorekeningen, en verwerk je de gegevens in de boekhouding en zorg je voor een tijdige betaling
  • Het voeren van een debiteuren- en crediteurenadministratie, het bewaken van vastgestelde budgetten, archivering van bescheiden etc.
  • Voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van de begroting
  • Bereid je rapportages voor over financieel resultaat

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
Wat vragen wij?
  • Je functioneert op MBO+ werk- en denkniveau. Je hebt een relevante opleiding (minimaal MBO niveau 4) en ervaring op een soortgelijke functie is  een pre.
  • Je hebt affiniteit met automatisering en aantoonbare ervaring met MS Office (met name Excel) en Exact Financials.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?
Een werkplek waarin veel moet worden opgezet of uitgebouwd en gepionierd mag worden. Een plek waar je veel ervaring en kennis over je vak en het onderwijs kunt opdoen en verbreden. Je komt te werken in een pittige, maar collegiaal respectvolle omgeving die zich kenmerkt door een informele en prettig gedreven werksfeer waar je nieuwe ideeën kunt inbrengen.
 
Deze functie wordt beloond volgens schaal 7 (afhankelijk van kennis en ervaring € 2045 tot max € 3068 bruto per maand bij een fulltime dienstverband) van de cao VO. De cao VO kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een eindejaarsuitkering van 8%, een opleidingsbudget en een budget voor levensfasebewust personeelsbeleid. Je werkt 1.659 uren per jaar bij een fulltime dienstverband. De aanstelling is voor de duur van 1 jaar.  
 
Matchen we?
Ben jij de nieuwe medewerker financiële administratie  bij de SSO van CVO? Je kunt solliciteren door je CV met een korte motivatie zo spoedig mogelijk te sturen aan sollicitatie@cvo.nl onder vermelding van vacature SSO Medewerker Financiële Administratie. De sluitingsdatum is vrijdag 24 september.
 
Hoe gaat het verder?
Je krijgt een bevestiging van ontvangst van je sollicitatie en eventueel zo snel mogelijk een uitnodiging voor een gesprek, houd daarbij rekening dat deze gesprekken in week 39 zullen plaatsvinden.
 
Meer weten?
Neem dan contact op met Dennis Hoitink , Manager Financiën, via telefoonnummer: 06-39018710
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 

Over CVO Rotterdam

Naam school
Adres
nvt , 3011AN Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Monique Baggerman
Omschrijving
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.