Vacature Docent Nederlands 2e graads in Woerden

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graads 
Datum online
2021-09-09 09-09-2021
Sluitingsdatum
24-10-2021
Met ingang van
in overleg
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.6-1.0
Omschrijving
Vanwege wisselingen zoeken we twee 2e graads bevoegd docenten Nederlands voor onze vestiging vmbo, mavo-havo aan de Steinhagenseweg.  

Graag nodigen wij je uit om vast een virtueel kijkje te nemen in onze school:
https://www.minkema.nl/nieuws/maak-een-vr-tour-door-onze-school 
 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Kandidaten in het bezit van een 2e graads bevoegdheid voor het vak Nederlands.

Wij bieden naast een energieke uitdagende werkomgeving een eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Ook beschikken wij over een fietsplan en een fiscaal gunstige regeling voor bedrijfsfittness.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Afhankelijk van opleiding en ervaring inschaling in LB of LC.

Over Minkema College

Naam school
Adres
Minkemalaan 1 , 3446GL Woerden Utrecht
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Afdeling Werving
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Het Minkema College is een openbare school in Woerden met twee locaties. We bieden de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg, mavo, mavo/havo, havo, atheneum en gymnasium. De locaties hebben elk een eigen karakter, werken zoveel mogelijk samen en maken gebruik van elkaars expertise. Op het Minkema College zitten ruim 2.500 leerlingen en werken zo'n 270 medewerkers. Onze school is een ontmoetingsplek voor leerlingen met verschillende achtergronden en overtuigingen. Op onze school leren wij van en met elkaar.
  
Als medewerkers van het Minkema College hebben wij oog voor de talenten, prestaties en het welbevinden van onze leerlingen. Alles wat wij doen is erop gericht om hen zo goed mogelijk toe te rusten voor hun ontwikkeling. Om dat waar te kunnen maken, moeten wij zelf ook in ontwikkeling blijven. Daarom zijn wij een lerende organisatie met een professionele cultuur. Wij verantwoorden ons naar elkaar en naar onze omgeving.  

Het Minkema College heeft met het strategisch beleidsplan 'Bagage voor het leven' een koers voor de komende jaren bepaald. We hebben met elkaar de volgende kernwaarden omarmd:

Verbindend         
We zijn altijd op zoek naar de dialoog en hebben oog en oor voor het standpunt van de ander. We gebruiken feedback om het beste uit onszelf te halen.

Inspirerend
We zien de individuele ontwikkelmogelijkheden van alle leerlingen en medewerkers en creëren een omgeving waar zij zich kunnen blijven ontplooien.

Verantwoordelijk 
Iedereen is eigenaar van zijn eigen ontwikkeling en de school is van ons allemaal. We verwachten dat leerlingen en medewerkers zich, als lerend individu en als onderdeel van onze schoolgemeenschap, actief en betrokken opstellen.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor inlichtingen over deze vacature kunt u contact opnemen met mevrouw J.I. Emons, afdelingsleider. Telefoon 0348-484100.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.