Vacature Docent Kunst en Cultuur in Medemblik

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Kunst en Cultuur 
Datum online
2021-09-07 07-09-2021
Sluitingsdatum
19-9-2021
Met ingang van
zo snel mogelijk
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0 FTE
Aantal uren
16-26 lesuren
Omschrijving
Wij hebben per direct plaats voor een nieuwe collega docent Kunst & Cultuur in ons team!

Je geeft les in de vakken Tekenen, Handvaardigheid en Techniek. Natuurlijk ben je goed bekend met kunst- en cultuurgeschiedenis, maar beheers je het vak Tekenen ook optimaal.

Je gaat voornamelijk lesgeven aan de onderbouw leerlingen (14-18 uur), maar er zijn ook een paar lesuren waarbij je lesgeeft aan de bovenbouw leerlingen (2-8 uur).

SG De Dijk is een kleine, brede scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo in het West-Friese Medemblik. 
Wie graag samenwerkt in een klein en zeer betrokken team is welkom op SG De Dijk! 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Pabo
Functie-eisen
Wij verwachten van onze nieuwe collega dat je de volgende competenties meebrengt:
-Als enthousiaste onderwijsprofessional ben je in het bezit van een eerste/tweedegraads bevoegdheid Kunst & Cultuur óf ben je studerend hiervoor óf ben je PABO-afgestudeerd en heb je affiniteit voor dit vakgebied;
-Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden;
-Je bent in staat een stimulerende werkomgeving in de klas te creëren en kennis en vaardigheden over te dragen aan de leerlingen;
-Je bent vaardig in het gebruik van digitale leermiddelen;
-Je kunt goed samenwerken.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Het Atlas College biedt je een fijne en dynamische werkomgeving met betrokken collega's. De functie wordt gewaardeerd in schaal LB conform de CAO-VO. De inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. Daarnaast biedt het Atlas College boven op de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden uit de CAO een op ontwikkeling gericht taakbeleid en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering.

 

Over SG De Dijk

Naam school
Adres
Admiraliteitsweg 6 , 1671JA Medemblik
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. L. Beenen
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo
Omschrijving
Schoolportret

SG De Dijk is als brede school een bekende en vertrouwde leer- en ontmoetingsplek in Medemblik en omgeving voor kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar. Tussen 8 uur ’s ochtend en 8 uur ’s avonds biedt De Dijk een ruim aanbod van activiteiten op het gebied van kennis, sport en cultuur. Binnen de schooltijden wordt het reguliere onderwijs aangeboden. Dat wordt aangevuld met een breed scala aan activiteiten voor en na schooltijd, die in het verlengde liggen van het gegeven onderwijs.

In de onderbouw biedt SG De Dijk onderwijs aan op vwo-, havo-, mavo- en vmbo-niveau. De Dijk is daarmee toegankelijk voor leerlingen van alle instapniveaus. Aansluitend op de onderbouw kunnen de leerlingen zich in Medemblik voorbereiden op het mavo-examen, waarbij er gekozen kan worden voor het examenvak Toepassing & Technologie, het vmbo profielexamen Economie & Ondernemen of doorstromen naar een andere VO-school, zoals de Copernicus SG in Hoorn. Binnen het onderwijs op SG De Dijk kan een leerling ervoor kiezen zich te verdiepen in Kunst & Cultuur, Bewegen & Sport, Techniek, Technologie & ICT, Internationaal en Economie & Ondernemen.

De kleinschaligheid van SG De Dijk zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maatwerk voor onze leerlingen. Iedereen kent iedereen. Het schoolklimaat, de veiligheid en de sfeer van onderling vertrouwen wordt zowel door de leerlingen en ouders als bij de collega’s onderling hoog gewaardeerd.
Voor een uitgebreider beeld van onze school verwijzen wij naar onze website:  www.sgdedijk.nl
     
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
We benadrukken graag dat ook PABO-afgestudeerden met affiniteit voor Kunst & Cultuur van harte worden uitgenodigd om te reageren.

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neem dan gerust contact op met de heer L. Beenen, directeur, telefoonnummer: 0227-542136.

De sluitingsdatum van de vacature is 19-9-2021.
Alleen reacties via Meesterbaan worden in behandeling genomen.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.