Vacature Docent juridische vakken (legal, insurance & hr services) in Apeldoorn

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent juridische vakken (legal, insurance & hr services) 
Datum online
2021-09-07 07-09-2021
Sluitingsdatum
26-12-2021
Met ingang van
01-10-2021
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1
Omschrijving
Als docent Juridische vakken (Legal, Insurance & HR Services) geef je les in het beroepsgerichte onderwijs van Aventus binnen de sector Economie & Handel in het team Juridisch op onze locatie in Deventer. Deze opleiding staat al een paar jaar op één als TOP-opleiding in de MBO-gids. 

Als docent bepaal jij wat het beste bij de praktijk aansluit, jij ontwikkelt zelf en samen met de andere teamleden de onderwijsstof. Je bent binnen het onderwijsteam een proactieve collega. Je werkt samen met je collega’s aan toekomstbestendig en attractief onderwijs. Je ziet kansen in het werkveld en weet op een juiste manier de vertaalslag naar het onderwijs te maken. In deze tijd vinden een deel van de lessen  fysiek en online plaats.

Je bent goed in staat praktijkkennis toe te passen en over te brengen en de studenten te motiveren. Naast lesgeven voer je nog andere werkzaamheden uit. Onder andere, het verzorgen van voorlich-tingen en het begeleiden van bepaalde studentengroepen. 

In schooljaar 2021-2022 komen er voor zakelijke dienstverlening nieuwe dossiers. Binnen dit nieuwe dossier komt voor het team Juridisch de onderdelen Insurance en HR Services  in het onderwijs. Het curriculum zal worden aangepast met de Aventus visie als uitgangspunt. Binnen het team maken we eigen keuzes die voortkomen vanuit de visie en met elkaar spreken we af waar de prioriteit van onze activiteiten komt te liggen.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
We zijn op zoek naar een ervaren docent met:
  • minimaal een afgeronde hbo juridische opleiding, of een HRM opleiding en een tweedegraads onderwijsbevoegdheid;
  • ervaring met lesgeven binnen het mbo, in diverse publiekrechtelijke en privaatrechtelijke vakken;
  • kennis van actuele juridische vraagstukken en inzicht in de maatschappelijke context van de rechtspraak, overheid en zakelijke dienstverlening;
  • de vaardigheid studenten met verschillende leerniveaus te motiveren en te begeleiden;
  • vaardigheden om op innovatieve, creatieve en didactisch verantwoorde wijze lessen en workshops te verzorgen;
  • een “teamplayer” mentaliteit;
  • ervaring binnen HR en Insurance (pré). 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor de duur van 1 jaar voor een aanstellingsomvang van 0,8 – 1,0 fte, met zicht op vaste aanstelling. De bruto salarisindicatie bij een fulltime dienstverband is schaal LB max. € 4.429,- conform de cao mbo.  

Daarnaast bieden we je: 
  • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals eindejaarsuitkering, pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
  • veelzijdige en dynamische werkomgeving, waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling;
  • prettige en informele sfeer.

Over Aventus

Naam school
Adres
Laan van de Mensenrechten 500 , 7331VZ Apeldoorn Gelderland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Praktijkonderwijs
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Wendy Gierman
Omschrijving

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Pas jij bij Aventus en herken je jezelf? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier! Bij voldoende geschikte kandidaten sluiten we de vacature mogelijk eerder.

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Wendy Gierman van het mobiliteitsbureau van de dienst HRM, bereikbaar op telefoonnummer 088-283 6231 of via hrminfo@aventus.nl.

Heb je specifieke inhoudelijke vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met Wouter van den Hazel, teammanager, bereikbaar op telefoonnummer 06-42513916. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.