Vacature Wil jij lesgeven in groep 8 op de Goudenregenschool en elke dag weer ervaren...

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Wil jij lesgeven in groep 8 op de Goudenregenschool en elke dag weer ervaren hoe leuk dat is? 
Datum online
2021-09-02 02-09-2021
Sluitingsdatum
24-10-2021
Met ingang van
In overleg
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
3 dagen
Omschrijving
Wil jij lesgeven in groep 8 op de Goudenregenschool en elke dag weer ervaren hoe leuk dat is? Onze ‘eenzame groep 8’ zoekt een bevlogen meester of juf voor 3 dagen in de week.

Onze school: De Goudenregenschool  
De Goudenregenschool is een kleine school (230 leerlingen) waar we als team hecht samenwerken. Als collega’s ondersteunen we elkaar en waarderen elkaar. Dat brengen we ook over op de leerlingen. We werken veel met de uitgangspunten van Leren Zichtbaar Maken (inzicht in het leren van leerlingen, kijken welke impact je hebt en open goede feedback geven en ontvangen.)

De leerlingen krijgen wekelijks Rots & Water trainingen, waarbij leren samenwerken, jezelf leren zijn, zelfstandigheid en weerbaarheid centraal staan. Een collega geeft de trainingen en je doet ook zelf mee, wat de band en het plezier met je groep versterkt.

Bezoek onze website, waarop je een breder en beter beeld van de school krijgt: www.goudenrgenschool.nl
Wij zoeken een leerkracht die meteen denkt: het lijkt me eigenlijk leuk om les te geven op de Goudenregenschool, aan fijne groep, gesteund door collega’s. Ook als je nog geen ervaring hebt in groep 8 en de uitdaging aan wil gaan om tijdens zo’n bijzonder laatste jaar onze leerlingen te begeleiden. Wij helpen je graag om daar een succes van te maken.

Het betreft een langdurige ziektevervanging, drie dagen in de week, maandag, dinsdag en woensdag. Je hebt een sterke duo collega (Meester Maarten), met veel ervaring. Ook andere teamleden, de ib-er en de directeur, steunen en begeleiden je. Groep 8 is een hechte en plezierige groep, die naar je uitkijkt. We zien graag snel je reactie tegemoet!
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Wij zoeken een collega: 
 • Die geniet van de leerlingen;
 • Die plezier heeft in les geven;
 • Die durft te vragen;
 • Die eigen kennis en vaardigheden deelt in het team en uitbreidt;
 • Die de bevoegdheid heeft om les te geven in het Primair Onderwijs;
 • Die bij voorkeur ervaring heeft in de bovenbouw;
 • Of die als starter de uitdaging graag aangaat.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L 10
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
 • Goede ondersteuning door sterke en sociale collega's door samenwerking in het bovenschools netwerk groep 8 leerkrachten (3 keer per jaar);
 • Een salaris in salarisschaal L10 (€2678-€4113);
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;  opleidingsmogelijkheden binnen onze eigen STIP academie;
 • Collectiviteitskorting op diverse verzekeringen en andere producten;
 • Korting op de kosten van je sportabonnement via bedrijfsfitnessonline, een fiets-privé regeling en een fiscale regeling voor woon-werkverkeer.

Over Stip Hilversum

Naam school
Adres
Oude Enghweg 2 , 1217JC Hilversum Noord-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Dalton, Vrijeschool
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Verkerk
Omschrijving
Dit is Stip Hilversum

Stip Hilversum is een organisatie van 16 openbare basisscholen op 20 verschillende locaties. De scholen hebben een divers onderwijsaanbod zodat ouders in Hilversum een bewuste keuze kunnen maken voor een school die past bij hun kind. Het onderwijs op de Stip-scholen varieert van tweetalig en internationaal onderwijs tot speciale onderwijsconcepten als Dalton, vrijeschool of Sterrenschool. 
Daarnaast variëren de scholen in samenstelling en grootte, van 72 tot 465 leerlingen. Niet alleen het onderwijsaanbod, maar ook de leerlingen op onze scholen zijn verschillend: niet alleen qua afkomst, levensovertuiging of seksuele geaardheid, maar ook qua vraag die ze aan de leerkrachten stellen

Stip Hilversum ziet het als haar missie om openbaar en algemeen toegankelijk primair onderwijs te bieden voor kinderen van 4 tot  en met 12 jaar ongeacht afkomst, cultuur of religie. Iedereen is welkom op onze Stip-scholen. 
 
Stip Hilversum als werkgever
Goed onderwijs vraagt professionele, excellente én nieuwsgierige leerkrachten (en andere medewerkers) die binnen hun school én binnen de stichting samenwerken om van en met elkaar te leren. Daarom is Stip op zoek naar jou!


Met lef op zoek naar nieuwe kansen
‘Leren met en van elkaar’ is een motto dat tegelijk te gebruiken is op het niveau van leerlingen, leerkrachten én scholen. We moedigen leerkrachten en schoolleiders aan met lef op zoek te gaan naar nieuwe werkwijzen, nieuwe onderwijsvisies, nieuwe kansen. Samen problemen oplossen, gebruik maken van elkaars kennis, maar ook leren van eigen onderzoek. Op deze manier geven we vorm aan de professionele dialoog in onze stichting.

Lees hier wat onze medewerkers vinden van Stip Hilversum als werkgever
Er is altijd een Stip-school die bij jou past!
Kijk voor een overzicht van onze scholen op het kaartje op onze homepagina of klik hier en ontdek op welke school jij graag wilt werken! En bekijk hier onze vacatures:
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Nieuwsgierig geworden? 
Je kan uiteraard meteen solliciteren, daar worden wij blij van! Dat kan eenvoudig door een mail te sturen met cv en motivatie onder vermelding van de vacaturetitel voor 24 oktober 2021 naar vacature@stiphilversum.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Nils Bakker, de directeur van de Goudenregenschool. Hij is te bereiken via directie@goudenregenschool.nl of via 035 6 243 152.
Niet de functie waar je naar op zoek bent, maar wel geïnteresseerd om bij ons te werken? Stuur een open sollicitatie en wij nemen contact met je op.
 
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.