Vacature Groepsleerkracht groep 1/2, 5, 6 en 7 in Hoorn

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht groep 1/2, 5, 6 en 7 
Datum online
2021-08-31 31-08-2021
Sluitingsdatum
30-10-2021
Met ingang van
n.t.b.
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Vast
FTE
in overleg
Omschrijving
De Mariaschool is volop in ontwikkeling. Daarom zijn we op zoek naar talentvolle collega's. Jij bent pedagogisch en didactisch onderlegd en hebt behoefte jezelf te ontwikkelen en verder te professionaliseren in kennis en vaardigheden die behoren tot het vak. Je denkt mee over de schoolontwikkeling en het professionaliseren van de organisatie. Initiatief en eigen verantwoordelijkheid worden gewaardeerd. Wil je jouw kennis en vaardigheden gaan gebruiken om leerprocessen van kinderen te begeleiden en te stimuleren? Heb je een brede interesse? Ben jij zeer vakbekwaam en werk je graag in een professionele en lerende organisatie? Ben je leergierig en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Heb je je verdiept in de Mariaschool en weet je dat Mariaschool altijd in ontwikkeling is? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Eisen

Functie-eisen
Meer informatie zie: https://www.stichtingpenta.nl/content/5576/download/clnt/98660_Mariaschool_leerkracht_leerplein_6_en_7.pdf

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou:
* Een uitdagende functie als leerkracht leerplein 1/2, 5, 6 of 7
* Of je nu 2, 3 of 4 dagen wilt werken wij bieden jou de mogelijkheid!
* Een lerende omgeving waarin jij het beste van jezelf mag laten zien.
* Betrokken team, leerlingen en ouders.
* Positionele hiërarchie ‘wie het weet mag het zeggen’.
* Een toekomstgerichte visie.
* Bij een match kans op een vaste aanstelling op de Mariaschool.

Inschaling in overleg
Onze vacatures bieden uitzicht op vaste benoeming

Over Mariaschool

Naam school
Adres
Eikstraat 3 , 1623LP Hoorn Noord-Holland
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier, Dalton, Jenaplan, OGO
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Ineke Stavenuiter
Omschrijving
Stichting Penta beschikt over twaalf scholen binnen de gemeente Hoorn. Alle scholen hebben hun eigen levensbeschouwelijke en onderwijsinhoudelijke identiteit. Stichting Penta is een organisatie in ontwikkeling, wij werken aan professionalisering binnen de stichting. Een manier van organiseren waarbij professionals in het veld in de lead zijn en het management daarin ondersteunt.
We noemen deze organisatiewijze Rijnlands en willen hiermee gericht zijn op de bedoeling: het beste onderwijs voor de leerling verzorgen.
Bijzonderheden
De Mariaschool bestaat meer dan 80 jaar en kent een rijke historie binnen de stad Hoorn. We zijn gevestigd in de binnenstad in
twee panden, beide met een authentieke uitstraling. Het onderwijs op de Mariaschool is gedegen, professioneel en gericht vanuit
de bedoeling. Wij willen leren, onszelf ontwikkelen, het beste uit onszelf en de leerling halen. Onze lat ligt hoog. Wij willen toonaangevend zijn in het onderwijs dat we geven. Ondanks onze lange staat van dienst zijn we een school die open staat voor vernieuwingen en die meegaat met de maatschappelijke en noodzakelijke veranderingen op het gebied van onderwijs. Uitdagend onderwijs, doorgaande lijnen, omgaan met verschillende onderwijsbehoeftes omvatten een deel van onze schoolvisie.
De Mariaschool streeft ernaar een plek te zijn waar iedereen zichzelf kan zijn.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Interesse? Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Mail je motivatiebrief met cv naar: vacature@stichtingpenta.nl.
We maken dan snel een afspraak om kennis te maken!

Meer informatie? Voor nadere inlichtingen over de vacature kan contact worden opgenomen met Ineke Stavenuiter, schoolleider van De Mariaschool via ineke.stavenuiter@stichtingpenta.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.