Vacature personeelsadviseur in Zuid-Holland

Onderwijs

Vacature

Functietitel
personeelsadviseur 
Datum online
2021-08-30 30-08-2021
Sluitingsdatum
30-11-2021
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
in overleg
Omschrijving
VACATURE personeelsadviseur
School:Stichting OZHW
Contactpersoon:Mevr. A. Saltzmann, directiesecretaresse
Telefoonnummer:0180-642710
Sector:PO & VO ( Primair Onderwijs & Voortgezet Onderwijs)
Bijlage: https://vacatures.ozhw.nl/vacatures/personeelsadviseur-stichting-ozhw-2 of www.roozz.nl
fte:0,50 / Uren:20
Dienstverband:tijdelijk met uitzicht op vast
Bevoegdheid:ja
Aanvangsdatum:in overleg
Extra informatie:
OZHW is met ingang van 1 oktober 2021 op zoek naar een personeelsadviseur.
Wil jij samen met ons in beweging zijn en onze leidinggevenden ondersteunen bij vraagstukken rondom personeelsbeleid? Wij werken vanuit onze kernwaarden: toekomstgericht, geluk, lef en professioneel. Durf je verantwoordelijkheid te nemen? Ben je servicegericht en licht je hart bij de uitvoering van HR-werk? Reageer dan vooral!
Voor wie kom je te werken?

Je gaat onderdeel uitmaken van het onderwijsservicebureau van de Stichting Onderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden voor Primair en Voortgezet Onderwijs (OZHW). Wij verzorgen openbaar onderwijs voor 16 PO-scholen en voor 8 VO-scholen. We bieden met 1200 medewerkers onderwijs aan bijna 10.000 leerlingen op 28 locaties in de regio Barendrecht, Krimpenerwaard, Ridderkerk, Alblasserdam en Zwijndrecht. Het onderwijsservicebureau is gevestigd in Barendrecht en biedt met ongeveer 45 collega’s ondersteuning aan schooldirecties en bestuur op de bedrijfsprocessen. Er zijn diverse expertisegebieden ondergebracht: algemeen en bestuurlijk beleid, huisvesting en facilitair, ICT, administratie en control, HR en onderwijskwaliteit.
De personeelsadviseur werkt intensief samen met de leidinggevenden op de scholen, de afdeling PZ, de onderwijsjurist en de HR-beleidsmedewerker.

Wat ga je doen?
Als personeelsadviseur bij OZHW houd je je voornamelijk bezig met de operationele kant van HR. Het accent ligt op de werving, selectie en planning van medewerkers en op casemanagement van ziekteverzuim. Dit doe je samen met een collega personeelsadviseur waarmee je de werkzaamheden plant en organiseert. Het goed invullen van vervangingen is een belangrijke taak, zeker met het huidige lerarentekort. Je hebt een coördinerende rol bij werving en selectie. Je adviseert en ondersteunt schooldirecteuren, afdelingsleiders en ook het College van Bestuur bij vraagstukken over ziekteverzuim, in-, door- en uitstroom, waarbij je binnen de kaders van wet- en regelgeving naar mogelijkheden en oplossingen zoekt. Je bent vraagbaak en aanspreekpunt voor alle medewerkers, beantwoordt vragen over regelingen en andere HR-zaken en adviseert daar waar nodig op individuele basis. Je lost ad hoc zaken op.

Waarom kun jij verschil maken?
We zoeken iemand die in staat is zelfstandig te werken en eigen verantwoordelijkheid neemt met energie en inspiratie! Met jouw hands-on mentaliteit ben je in staat om HR beleid te vertalen naar oplossingen voor de praktijk. Je sluit aan bij de ontwikkelingen binnen het onderwijs, geeft HR vorm vanuit praktische situaties en je bent iemand die initiatieven toont en ideeën oppert. Je bent servicegericht naar medewerkers en leidinggevenden. Je bent pragmatisch ingesteld, proactief en staat stevig in je schoenen. Je denkt creatief bij het plaatsen van vacatures in de moderne media en bij het zoeken van de juiste medewerkers.
Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur door een bachelor in HR. Je hebt werkervaring binnen het HR-vakgebied bij een onderwijsinstelling. Ervaring met casemanagement van verzuim is een pré.
Wat krijg je bij ons?

•boeiende functie van 0,5 fte met een bijbehorende salarisschaal 8 (cao VO). Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring (arbeidsverleden) en bedraagt van minimaal €2294 en maximaal €3467 bruto per maand bij een volledige aanstelling.
•tijdelijk contract voor een jaar, met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
•uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en eindejaarsuitkering en uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden. Blijven leren vinden we binnen OZHW niet alleen belangrijk voor onze leerlingen, maar ook voor onze medewerkers.
Wil je meer weten?

Dan kun je contact opnemen met Monica Boevé, teamleider O&K. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 088-3290767. I.v.m. de zomervakantie kan het zijn dat je een boodschap moet inspreken, zodat je teruggebeld kan worden.
Hoe kun je reageren?
We nodigen je van harte uit om te reageren op deze functie door je sollicitatiebrief en je curriculum vitae voor 1 september 2021 te versturen via onze vacaturesite https://vacatures.ozhw.nl

Over Stichting OZHW voor PO en VO Barendrecht

Adres
Hakwei 2 , 2992ZB Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Particulier, Vrijeschool, Praktijkonderwijs, Rebound, OGO, Internationale school, Pleion
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
ROOZZ Mobiliteitsbureau
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Omschrijving
Stichting OZHW voor PO en vo heeft scholen in het Primair Onderwijs en scholen in het Voortgezet Onderwijs
Onze vacatures en meer informatie is te vinden op www.ozhw.nl en https//vacatures.ozhw.nl 
Bijzonderheden
Stichting OZHW voor PO en vo heeft scholen in het Primair Onderwijs en scholen in het Voortgezet Onderwijs
Het Mobiliteitsbureau ROOZZ plaatst vacatures voor deze scholen. 
Voor meer informatie ga naar www.roozz.nl / www.ozhw.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.