Vacature Groepsleerkracht SO en VSO/IBL - (Intensief te begeleiden Leerlingen) - Iede...

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht SO en VSO/IBL - (Intensief te begeleiden Leerlingen) - Ieder voor 0,6 - 1 fte 
Datum online
2021-10-05 5-10-2021
Sluitingsdatum
19-11-2022
Met ingang van
z.s.m. / in overleg
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 1,0
Aantal uren
24 - 40
Omschrijving
Heb jij een groot onderwijshart en kun je over de bestaande onderwijskaders heen kijken? Ben jij die gedreven en enthousiaste professional die een uitdaging zoekt in het speciaal onderwijs?  Dan is deze baan iets voor jou.
De Waterlelie werkt volgens de Enigma-methode met ambitiekaarten en kwaliteitskaarten. Door heldere procedures en ruimte voor eigenaarschap. 
Wij bieden jou de uitdaging om aan onze leerlingen betekenisvol en doelgericht onderwijs te geven. Door alle zintuigen in te zetten kunnen de leerlingen zich optimaal ontwikkelen, binnen hun eigen mogelijkheden. 
Onze leerlingen zijn uniek! Ben jij ook Uniek? Pak dan de kans om te solliciteren als groepsleerkracht!

- GROEPSLEERKRACHT (SO en OZA-groep) voor 0,6 - 1,0 fte
De groepsleerkracht SO heeft kennis van- en affiniteit met het jonge kind. 
Je werkt nauw samen met de groepsleerkrachten en klassenassistenten van de huidige SO groepen, vakleerkrachten en therapeuten, om met elkaar aan te sluiten bij de onderwijs-ondersteuningsbehoeften van de leerlingen. Je wordt ondersteund door een multidisciplinair team, bestaande uit gedragswetenschappers, coördinatoren leerlingzorg, schoolmaatschappelijk werker en jeugdarts.

- GROEPSLEERKRACHT (VSO) INTENSIEF TE BEGELEIDEN LEERLINGEN (IBL) voor 0,6 - 1,0 fte
In het VSO zijn wij op zoek naar groepsleerkrachten met kennis van- en affiniteit met intensief te begeleiden kinderen, waarbij de nadruk ligt op de ondersteuningsbehoeften van de leerlingen. Ook hier werk je nauw samen met andere groepsleerkrachten en klassenassistenten binnen het VSO, vakleerkrachten en therapeuten, om met elkaar aan te sluiten bij de onderwijs- en ondersteuningsbehoeften van de leerlingen. Je wordt ondersteund door een multidisciplinair team, bestaande uit gedragswetenschappers, coördinatoren leerlingzorg, schoolmaatschappelijk werker en jeugdarts.

- GROEPSLEERKRACHTEN (FLEX) VOOR DE AFDELINGEN SO/VSO voor 0,6 - 1,0 fte
Je werkt nauw samen met de groepsleerkrachten en klassenassistenten van de afdelingen SO/ VSO, vakleerkrachten en therapeuten, om met elkaar aan te sluiten bij de onderwijs-ondersteuningsbehoeften van de leerlingen. Je wordt ondersteund door een multidisciplinair team, bestaande uit gedragswetenschappers, coördinatoren leerlingzorg, schoolmaatschappelijk werker en jeugdarts.

Wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de Waterlelie? Ben je daadkrachtig en vind je het leuk om in een enthousiast en ervaren team te werken en te leren? Reageer dan direct op onze vacature! 

Eisen

Opleiding
Pabo
Functie-eisen
Wat vragen wij van jou:
  • Je bent als groepsleerkracht in het bezit van een PABO-diploma. Het is een pre als je een afgeronde master EN-opleiding hebt en affiniteit met onze bijzondere doelgroep;
  • Je hebt ervaring met het geven van onderwijs aan- en begeleiden van leerlingen met een ontwikkelingsachterstand;
  • Je ziet een uitdaging in het omgaan met onze unieke leerlingen met zeer complex gedrag en hun intensieve hulpvraag. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LC/L11
Arbeidsvoorwaarden
Wat we bieden
De werktijdfactor (wtf) varieert tussen de 0,6 en 1 fte (definitieve wtf n.o.t.k.). Inschaling is conform CAO-PO, salarisschaal LC/L11, min. € 2.882,- en max. € 5.087,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. 
Dienstverbandvorm wordt in overleg bepaald ( afhankelijk van relevante werkervaring direct vast of tijdelijk met uitzicht op vast dienstverband). 
De Waterlelie kent een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsregeling, bedrijfsfitness en een breed scala aan interne trainingen/opleidingsactiviteiten via ons leermanagementsysteem KOOS en GoodHabitz.
 

Over De Waterlelie

Naam school
Adres
Spieringweg 801 , 2142ED Cruquius
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (basis) onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Sanae Fathi
Omschrijving
De Waterlelie is dé school voor speciaal onderwijs in het centrum van de Randstad (tussen Haarlem en Hoofdorp). Ons onderwijs is voor leerlingen van 4 – 18 jaar die meer ondersteuning nodig hebben om tot bloei te komen. Bij de Waterlelie staat een brede ontwikkelingsstimulering ten behoeve van de zelfredzaamheid en de leerontwikkeling centraal. Leerlingen met epilepsie, een neurologische aandoening, een chronische ziekte, een lichamelijke beperking (LG) en zeer moeilijk lerende leerlingen zijn welkom bij ons. Ook kan er sprake zijn van een een combinatie van verschillende beperkingen. Wij zien en kennen de mogelijkheden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
REAGEREN OP DEZE VACATURE
Voor vragen neem je telefonisch contact op met mv. José van Veen: 06-1911 4446, adjunct- directeur afdeling SO/OZA of
mv. Maren Parmentier: 06 43238759, adjunct-directeur afdeling VSO. 
Je motivatiebrief en CV kun je mailen naar solliciteren@dewaterlelie.netAcquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.