Vacature Remedial Teacher in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Remedial Teacher 
Datum online
2021-08-26 26-08-2021
Sluitingsdatum
24-9-2021
Met ingang van
Per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
Wat is het Avicenna college voor een school?
Het Avicenna College organiseert excellent, ambitieus, islamitisch voortgezet onderwijs, waarin kinderen hun geloof kunnen beleven en optimaal worden toegerust om een succesvolle deelnemer te worden aan de Nederlandse samenleving.
Bij de vormgeving van het onderwijs worden beproefde moderne lesmethoden en gemotiveerde bevoegde/bekwame leraren ingezet. De school heeft modern onderwijs en ondersteuningsmiddelen als computers en touchscreens. 
Het onderwijs is zoveel als mogelijk onderwijs op maat. Het beste wordt uit het kind gehaald door aan te sluiten bij het niveau en het tempo van het kind. We zorgen ervoor dat het kind goed op niveau geplaatst kan worden en vervolgens op haar behoefte afgestemd onderwijs krijgt. Onderwijs waar zij het meest van leert.
In het onderwijs wordt naast de schoolse vakken veel aandacht besteed aan vaardigheden als zelfstandig werken, samenwerken en verantwoordelijkheid nemen en dragen voor de eigen ontwikkeling en reflecteren op het eigen gedrag. Het gaat hier om vaardigheden die naar onze overtuiging, naast inhoudelijke kennis van zaken, in grote mate het succes in het latere (werkzame) latere leven bepalen. Veel aandacht wordt geschonken aan een veilig pedagogisch klimaat. Een kind moet zich veilig en vertrouwd voelen in zijn of haar omgeving. 

Eisen

Opleiding
2e graads of Overige of Pabo
Functie-eisen
• Het opstellen van handelingsplannen en OPP's voor leerlingen met een leerachterstand;
• Ook docenten met een PABO-diploma met een aanvullende zorgopleiding (remedial teacher, Master SEN) worden uitgenodigd te solliciteren;
• Wij zoeken geen remedial teacher voor sociaal / emotionele problematiek, maar een echte leraar die kinderen vaktechnisch naar een hoger niveau kan tillen;
• Ervaring op VMBO niveau is een pre;
• Blijft actief zoeken naar wegen om een leerling te helpen die zich niet zo begeleidbaar opstelt.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Nader te bepalen
Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO VO

Over Avicenna College

Naam school
Adres
Montessoriweg 55 , 3083AN Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Islamitisch
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. B. Unnu
Niveau
lwoo, vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.