Vacature Steunlesdocent Studiebegeleiding in Utrecht

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Steunlesdocent Studiebegeleiding 
Datum online
2021-08-19 19-08-2021
Sluitingsdatum
31-10-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Omschrijving
Van de brugklas tot het examenjaar: Luzac Studiebegeleiding staat klaar voor leerlingen uit alle klassen. Leerlingen kunnen met veel verschillende hulpvragen bij Luzac Studiebegeleiding terecht, zoals leer- en huiswerkbegeleiding, het schrijven van een profielwerkstuk, het omgaan met concentratieproblemen, het maken van de juiste studiekeuze en de voorbereiding op school- en eindexamens.

Je coacht leerlingen dus inhoudelijk bij het maken en leren van hun schoolwerk. Dat doe onder andere door je door in te spelen op de leerdoelen die zijn vastgesteld met de begeleiders en docenten. Waar nodig geef je ook extra uitleg via (individuele) bijlesmomenten. Momenteel zoeken wij collega's voor elk vak dat wordt gegeven in het middelbaar onderwijs. Elk talent is dus welkom!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads of 2e graads of Buitenlandse opleiding of Leraar in opleiding of Overige of Pabo
Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar collega's:
  • Die aan het studeren zijn of al een (middelbaar) diploma hebben
  • Met goede communicatieve vaardigheden
  • Die inzetbaar zijn in een middelbaar schoolvak (meerdere vakken is een grote pré)
  • Die minstens 1 keer per week van 14:00u – 18:00u beschikbaar zijn en op locatie kunnen werken

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
  • Een mooie uurvergoeding (€15,59 per uur)
  • Flexibele werktijden
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Ervaring in het onderwijs
  • De mogelijkheid om deze functie aan te vullen door ook buiten studiebegeleiding als steunlesdocent te werken. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met Anke Koopman - van Diemen via 030 232 2797 

Over Luzac Utrecht

Naam school
Adres
Diaconessenstraat 1 , 3511XX Utrecht Utrecht
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Recruitment Luzac
Omschrijving
Luzac biedt kleinschalig particulier onderwijs op alle niveaus. Kernwoorden voor de wijze waarop we ons onderwijs vormgeven zijn flexibiliteit en maatwerk. Gezamenlijk met de leerling stellen we ambitieuze doelen, en elke dag werken we hard om die te bereiken. Dit vraagt inzet en commitment van de leerling, maar ook van onze medewerkers. Wij kennen het eigen verhaal van de leerling en zijn betrokken bij zijn individuele leerproces. Op die manier tonen we dagelijks dat we geloven in onze leerlingen, krijgen zij zelfvertrouwen en plezier in leren en kunnen ze boven zichzelf uitstijgen. Dat is waar we het voor doen!

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Belangrijk om te weten:
Luzac acht het voor elke functie van groot belang dat een medewerker – mede vanwege het werken met kinderen/jongeren en de bijbehorende voorbeeldfunctie – van onbesproken gedrag is en dat gedurende het dienstverband ook blijft. Om bij Luzac te kunnen solliciteren dien je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor het onderwijs te kunnen overleggen op het moment van tewerkstelling en periodiek (om de drie jaar).
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.