Vacature Leerkracht gr. 5 (vervanging per november) in Spijkenisse

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht gr. 5 (vervanging per november) 
Datum online
2021-08-19 19-08-2021
Sluitingsdatum
19-10-2021
Met ingang van
1-11-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1.0000
Omschrijving
Wat houdt de functie in?
Je gaat aan de slag als leerkracht in groep 5. Het gaat om een langdurige vervanging van een zwangerschapsverlof. Wij zijn per november 2021 op zoek naar een nieuwe collega.

Mgr. Bekkersschool
De Mgr.Bekkersschool biedt binnen het leerjaarstofjaarklassensysteem hoogwaardig, modern onderwijs aan 315 leerlingen in de wijk Groenewoud in Spijkenisse.
We staan voor ‘geluk’ en ‘zinvol onderwijs’. Zowel voor onze kinderen als onze teamleden. Samen elke dag een stapje beter worden door een ‘onderzoekende houding’ en ‘vertrouwen in jezelf’ zien we als belangrijke voorwaarde. We bouwen aan dit fundament vanuit onze bouwstenen Identiteit, Talenten, Betekenisvol, Eigenaarschap en Zelfkennis en Samenwerken. Ons dagelijks onderwijsaanbod hebben we hiervoor vormgegeven rond drie pijlers: Basisontwikkeling, Brede ontwikkeling en Persoonsontwikkeling.
’s Ochtends werken we aan de kernvakken taal en rekenen. ’s Middags staat in het teken van Brede ontwikkeling en Persoonsontwikkeling. Hierbij zetten we ons Skillslab, Rots- en watertrainingen en Maak- en keuzelessen in. Teamleden zetten we hun in kracht. Wat drijft jou voort? Onze overlegcultuur is gericht op de drijfveren van onze teamleden. Benieuwd hoe we dit doen? Kom vooral eens langs!
Videopitch

Eisen

Functie-eisen
Hoe ziet jouw profiel eruit?
 • Je bent in het bezit van een pabo diploma, aangevuld met een Master (S)EN;
 • je bent een betrokken en gemotiveerde collega;
 • de missie en visie van de RVKO passen bij jou;
 • je geeft op eigentijdse wijze invulling aan de identiteit en visie van de school;
 • samen met je collega’s en directie zorg je voor een optimale onderwijskwaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij jou?

Natuurlijk volgen wij de CAO primair onderwijs, maar nog belangrijker:
 • Een aantrekkelijk promotiebeleid met goede doorgroeimogelijkheden;
 • een uitdagende en afwisselende baan: geen dag is hetzelfde!;
 • ruimte voor eigen inbreng en creativiteit;
 • leuke gezamenlijke activiteiten met collega’s van je school en de andere scholen van de RVKO;
 • bedrijfsfitness met fikse korting;
 • fietsplan;
 • aanvullende reiskostenvergoeding (bij >22,5 km woon-werk enkele reis).

Over Mgr. Bekkers

Naam school
Adres
Eikenlaan 88B , 3203BM Spijkenisse
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. M.G.M. Sponselee
Omschrijving
De Rotterdamse Stichting voor Katholiek Onderwijs is een vereniging die al 145 jaar scholen voor Katholiek Onderwijs in Rotterdam en de buitengemeenten bestuurt en beheert. Onder het bestuur van de stichting ressorteren 66 scholen voor primair onderwijs, waar bijna 20.000 kinderen en 1900 personeelsleden een groot deel van hun dagen doorbrengen. De RVKO is een stichting die gekenmerkt wordt door openheid. De drempels zijn laag. Het geheel van 66 scholen biedt voldoende mogelijkheid om desgewenst van school te veranderen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ons streven is: de juiste leerkracht op de juiste plaats. Personeelsleden met ambities krijgen alle kansen en mogelijkheden. Er is een groot budget voor bij- en nascholing. De RVKO voert een specifiek beoordelingsbeleid voor nieuwe leerkrachten, dat optimale kansen biedt op een vaste aanstelling.
Bijzonderheden
De RVKO is een professionele organisatie die 66  scholen voor primair onderwijs bestuurt in Rotterdam en omliggende gemeenten.
 
Vanuit onze katholieke inspiratie bieden we elke leerling de kans om uit te groeien tot ‘levenskunstenaar’, een mens die in staat is ten volle te leven, met en voor anderen en die om kan gaan met voorspoed en tegenslag.
 
Onze scholen hebben in het primaire proces veel ruimte voor eigen beleid. Tegelijkertijd kenmerkt de RVKO zich steeds meer door een intensieve kwaliteitszorg in de scholen en in de ondersteunende diensten.
 
We zijn een organisatie waarin mensen binnen een helder kader hun verantwoordelijkheid nemen, waar er ruimte is voor individuele en gezamenlijke ontwikkeling, waar op respectvolle wijze wordt samengewerkt en waarin onze waarden worden uitgedragen en nageleefd.
 
We leveren een betekenisvolle bijdrage aan een betere wereld, waarin mensen hun kwaliteiten en talenten ontwikkelen met zorg voor en in verbinding met de medemens.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Carolien van Dijk, directeur, telefoonnummer 0181-614445.

Solliciteren kan via www,werkenbijdervko.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.