Vacature Groepsleerkracht in Bussum

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Datum online
2021-09-01 01-09-2021
Sluitingsdatum
1-11-2021
Met ingang van
29-08-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Vast
Omschrijving
De Juliana Daltonschool zoekt een leerkracht waarbij de invulling bespreekbaar is. Zij zoeken iemand die of fulltime les geeft aan groep 6 of parttime 2 dagen les geeft aan groep 4 en 6. De Juliana Daltonschool is gevestigd in een mooi monumentaal pand aan de rand van het Brediuskwartier in Bussum. Vanwege het kleinschalige karakter kennen veel leerlingen, ouders en leerkrachten elkaar. De school geeft onderwijs vanuit de Daltonkernwaarden: vrijheid, verantwoordelijkheid, samenwerking, effectiviteit, zelfstandigheid en reflectie. Bekijk voor meer informatie de website
 
De Juliana Daltonschool hoort bij Proceon Scholengroep. Proceon is een mooie organisatie met hele diverse scholen. Er valt daardoor echt iets te kiezen. Onze leerkrachten zijn onze trots. Elke dag opnieuw maken de teams werk van mooi onderwijs aan onze kinderen. Jij hoeft het bij ons niet alleen te doen. Wij geloven in de kracht van samen leren en ontwikkelen. Kom jij erbij?
 
Je kunt altijd contact met ons opnemen om je wensen te bespreken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hennie van Dijk (stafmedewerker P&O) via hennie.vandijk@proceon.nl. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10/L11

Over Juliana Daltonschool

Naam school
Adres
Willem Kalfflaan 3 , 1401CL Bussum
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier, Dalton
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. H. van Dijk
Omschrijving
De Juliana Daltonschool is gevestigd in een mooi monumentaal pand aan de rand van het Brediuskwartier in Bussum. Vanwege het kleinschalige karakter kennen veel leerlingen, ouders en leerkrachten elkaar. De Juliana Daltonschool geeft onderwijs vanuit de Daltonkernwaarden: zelfstandigheid, vrijheid/verantwoordelijkheid, samenwerking, effectiviteit en reflectie. Wij geven onderwijs op maat en stimuleren kinderen om het uiterste uit zichzelf te halen. Wat Daltononderwijs precies inhoudt, kunt u op deze website lezen onder het kopje ‘Onderwijs en identiteit’.
 
Wij vinden het belangrijk dat kinderen een brede ontwikkeling doormaken. Naast de cognitieve ontwikkeling besteden we ook veel aandacht aan de culturele, sportieve en sociaal-emotionele ontwikkeling. De zorg, zowel naar onder (remediërend) als naar boven (verrijkend), wordt zorgvuldig en structureel gegeven. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.