Vacature Leerkracht externaliserende afdeling SO in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht externaliserende afdeling SO 
Datum online
2023-03-17 17-3-2023
Sluitingsdatum
28-4-2023
Omschrijving

De Piloot - Leerkracht 1fte, externaliserende afdeling (breed inzetbaar).

De Piloot De Piloot is een cluster 4 school. Cluster 4 scholen plaatsen en begeleiden leerlingen met onderwijsbelemmeringen als gevolg van diverse vormen van gedragsproblematiek. Betreffende vacature is bestemd voor de externaliserende afdeling van De Piloot. De vacature ontstaat per direct. Nieuwsgierig geworden naar De Piloot? Kijk eens hier op: https://www.depiloot.nl/

Herken jij jezelf in onderstaand stukje? Dan ben jij degene die wij zoeken! Je hebt een duidelijke visie op onderwijs aan leerlingen met gedragsproblematiek en kunt deze afstemmen op de behoefte aan structuur en duidelijkheid van onze specifieke doelgroep. Je bent duidelijk en consequent en geeft je grenzen aan. Je staat stevig in je schoenen en bent altijd op zoek hoe jij kan zorgen voor de verandering van het gedrag en de ontwikkeling van het kind. Je hebt ervaring met leerlingen met externaliserende gedragsproblematiek zoals ODD, CD, ADHD en Hechtingsstoornissen in het S(B)O of op een reguliere school met een uitdagende populatie. Je bent enthousiast om mee te bouwen aan onze zich verder ontwikkelende school voor Speciaal Onderwijs en wilt je hiervoor inzetten. Je staat open voor verschillende inzichten en expertises en hebt een professionele houding binnen het team. Je kan relativeren en benadert problemen met humor en kan letterlijk en figuurlijk tegen een stootje.

Hoe verder? Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Voor informatie of vragen kun je bellen met Ilonka van der Rest : 06-47166265. Word jij onze nieuwe groepsleerkracht? Stuur dan je cv en motivatie via de oranje sollicitatiebutton.

Eisen

Minimaal aantal jaren werkervaring
- Een PABO bevoegdheid - Collegialiteit, flexibiliteit, geduld en relativeringsvermogen - Ervaring in het cluster 4 onderwijs levert jou bonuspunten op - Je houdt wel van een spelletje - Trakteren als je jarig bent en met enige regelmaat de drop pot vullen op de afdeling Chips mag natuurlijk ook!
Functie-eisen
- Je kan relativeren en benadert problemen met humor en kan letterlijk en figuurlijk tegen een stootje
- Je hebt een duidelijke visie op onderwijs aan leerlingen met gedragsproblematiek en kunt deze afstemmen op de behoefte aan structuur en duidelijkheid van onze specifieke doelgroep
- Je bent duidelijk en consequent en geeft je grenzen aan. Je staat stevig in je schoenen en bent altijd op zoek hoe jij kan zorgen voor de verandering van het gedrag en de ontwikkeling van het kind

Over De Piloot 

Naam school
Adres
Nieuwe Ommoordseweg 30 , 3068BT Rotterdam Zuid-Holland NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (basis) onderwijs
Omschrijving
De Piloot is een cluster 4 school.
Cluster 4 scholen plaatsen en begeleiden leerlingen met onderwijsbelemmeringen als gevolg van diverse vormen van gedragsproblematiek. Naast inhoudelijke toelatingsargumenten is een Toelatingsverklaring (TLV) van het Samenwerkingsverband van de huidige school van uw kind noodzakelijk.
Met betrekking tot de basisschoolvestigingen (S.O. afdelingen) van de Piloot kan gemeld worden dat de school in haar nu haast 50 jarige bestaan een uitgebreide expertise opgebouwd heeft in de opvang en begeleiding van kleuters en kinderen met:
  • Onderwijsbelemmeringen en leerproblemen.
  • Gedrags- en psychiatrische stoornissen, zoals kinderen met;
  • hyperactiviteit (ADHD),
  • kinderen met stoornissen binnen het autistisch spectrum (ASS) zoals PDD-NOS, syndroom van Asperger
  • hechtingsstoornissen.
  • oppositioneel opstandige gedragsstoornissen
Met betrekking tot de voortgezet onderwijsvestiging van het Passer College (V.S.O. afdeling van de Piloot): de  school heeft inmiddels een jarenlange expertise opgebouwd met leerlingen die een veilige en vertrouwde schoolomgeving vragen als gevolg van autisme, teruggetrokken gedrag of bijv. angsten.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de knop solliciteren voor meer informatie over deze vacature.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.