Vacature Docent Maatschappijleer (ziektevervanging) in Hoofddorp

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Maatschappijleer (ziektevervanging) 
Datum online
2021-07-22 22-07-2021
Sluitingsdatum
29-8-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 fte
Aantal uren
14
Omschrijving
Met ingang van het schooljaar 2021-2022 zijn wij op zoek naar een docent Maatschappijleer i.v.m. ziektevervanging. Het is nog onduidelijk hoe lang de vervanging zal duren. Het gaat om  0,6 fte (bij 1 fte worden 24 lesuren gegeven) verdeeld over 7 klassen in 4 havo/vwo maatschappijleer, inclusief een klas maatschappijwetenschappen.

Voor deze vacature zoeken wij een docent met een 1e graads bevoegdheid. 

Eisen

Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Voor deze vacature zoeken we docenten die enthousiast zijn en inspiratie vinden in het onderwijs, waarbij leerlingen een groter deel van de verantwoordelijkheid voor het leren op zich nemen en ruimte krijgen om eigen keuzes te maken. Leerlingen verschillen van elkaar, ook in de manier waarop zij leren. In ons onderwijs staan we open voor die verschillen en bevorderen we dat elke leerling tot zijn/haar recht komt. Van docenten op het Kaj Munk College verwachten we dat het geven van leerlinggerichte feedback en feed forward een soort tweede natuur is en dat zij goed kunnen samen werken, ook over de grenzen van het eigen vak heen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Het Kaj Munk College maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel eerste als tweede graads docenten royale doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen centraal.

Over Kaj Munk College

Naam school
Adres
Kaj Munkweg 3 , 2131RV Hoofddorp
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Afdeling HR
Niveau
mavo, havo, vwo, technasium
Omschrijving
“ Ruimte voor jouw talent!” op het Kaj Munk College

Samen met alle collega’s hebben wij deze slogan bedacht. Ruimte bieden voor een ieder om zich verder te ontwikkelen. “Ruimte voor jouw talent!” is wat wij bieden. In alles wat wij doen, houden wij ons hieraan vast. Dat geldt voor ons werk met leerlingen. Dat geldt ook voor jou, als potentiele nieuwe medewerker op onze school.
 
Talent, Relatie, Invloed en Veiligheid zijn sleutelwoorden waarmee de ambities op onze school worden gekenmerkt. Wij gebruiken deze als handvat tijdens ons werk, zowel in de klas als in de omgang met elkaar. Hierdoor weten wij een warm en duidelijk leerklimaat te creëren.  
Onze school staat bekend om dit warme en duidelijke leerklimaat. Dat merk je in de klas, in de medewerkerskamer, in de gangen en aula’s en op de pleinen van de school.
Ook ouders worden op een positieve manier betrokken bij de school. We werken in lerende teams aan steeds weer kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Collega’s zijn betrokken op elkaar. Het denken over leren van leerlingen staat centraal, we bieden leerlingen via formatief leren inzicht in hun eigen leerproces. Onze visie is dat ieder mens verschillend is, iedereen wil leren en iedereen zijn leren zichtbaar maakt.
Onderwijskenmerken als Kunst, Media en Cultuur zijn speerpunten: alle leerlingen krijgen elk jaar extra’s op dit gebied. Daarnaast profileren wij ons als Bèta-school met ons Technasium voor de havo, onze Science-Technasium stroom in het vwo en Bètadesign voor de mavo.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Tijdens de zomervakantie zijn wij gesloten. Vanaf 18 augustus 2021 zijn wij weer bereikbaar voor eventuele vragen. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.