Vacature 20-18 Docent Theater I 0,6 I Bevoegd docent drama in 's-Hertogenbosch

Onderwijs

Vacature

Functietitel
20-18 Docent Theater I 0,6 I Bevoegd docent drama 
Datum online
2021-07-22 22-07-2021
Sluitingsdatum
8-9-2021
Met ingang van
22-07-2021
FTE
0,6
Omschrijving
Van Maerlant is een vmbo en mavo-school waar specifiek gekozen wordt voor een onderwijsvorm met uitgestelde beroepskeuze. Daarom leiden wij de leerling zo breed mogelijk op, zodat zij vanuit een bewuste keuze door kunnen stromen naar bijna alle richtingen op het mbo. Jongeren leren op onze school veel algemene competenties die dat ondersteunen. Van Maerlant biedt ondernemend en actief onderwijs waarbij de focus ligt op de groei van de leerling als individu. Het ontwikkelen van eigen initiatieven is het belangrijkste speerpunt. Met de aanwezigheid van een echt theater binnen onze school bieden wij een prikkelende en uitdagende leeromgeving waardoor onze leerlingen vaardigheden als creativiteit, eigen initiatief, organiseren en samenwerken kunnen ontwikkelen. In klas 1 krijgen alle leerlingen theaterlessen. Onze focus ligt hierbij op speltechnieken, presentatie en creativiteit. In de lessen worden leerlingen gestimuleerd om samen te werken. De sociale ontwikkeling speelt hierbij een grote rol. Het zelfvertrouwen groeit.

Wij zijn op zoek naar een:

20-18 Docent Theater I 0,6 I Bevoegd docent drama
Geschoold voor, ervaring en/of affiniteit met muziek(onderwijs) is een pre
Ben jij die enthousiaste collega die ons team komt versterken?

Jouw profiel
• Bevoegd docent Drama
• Geschoold voor, ervaring en/of affiniteit met muziek(onderwijs) is een pre
• Je bent creatief
• Je geeft les in de onderbouw en wilt eventueel projecten in de bovenbouw initiëren
• Mentoraat
• Ervaring als docent
• Ervaring en affiniteit met VMBO leerlingen is een pré
• Enthousiast, professioneel, gedreven en ambitieus
• In staat om bij te dragen aan een inspirerende en uitdagende leeromgeving voor onze leerlingen
• Een sprankelende teamspeler binnen onze docentengroep

Aanbod/Arbeidsvoorwaarden

• Een tijdelijke aanstelling van 0,6 fte tot en met 31 juli 2022
• Uitzicht op een vast contract bij een positieve beoordeling en voldoende formatieruimte
• Ruimte voor verdere ontwikkeling en professionalisering
• Een zeer prettige werksfeer
• Salariëring Docent LB conform CAO VO
Voor meer informatie over onze school kijk op www.vanmaerlant.nl
Interesse?
Heb je interesse in bovenstaande vacature en heb je de juiste kennis, ervaring en vaardigheden in huis? Reageer dan via https://vacatures.omo.nl. Omdat we alle sollicitaties graag via dezelfde weg willen ontvangen, vragen wij om uitsluitend via de link op de website van OMO te solliciteren op deze vacature. Reacties via een andere route worden niet meegenomen in de procedure.

We zien je motivatie en CV graag tegemoet! Wegens de zomervakantie kun je reageren tot en met 8 september 2021. De verkennende gesprekken worden half september gevoerd.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met G. Willems, onderwijsmanager, op 073 - 6132931. Voor procedurele vragen kun je contact opnemen met mevrouw C. Hanegraaf, afdeling P&O op 073 - 6132931/6443777. Wegens de zomervakantie zijn wij van 28 juli tot en met 1 september niet bereikbaar. Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Van Maerlant

Naam school
Adres
Onderwijsboulevard 1 , 5223DE 's-Hertogenbosch
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Van Maerlant
Van Maerlant is een vmbo en mavo-school waar specifiek gekozen wordt voor een onderwijsvorm met uitgestelde beroepskeuze. Daarom leiden wij de leerling zo breed mogelijk op, zodat zij vanuit een bewust keuze door kunnen stromen naar bijna alle richtingen op het mbo en hbo. Jongeren leren op onze school veel algemene competenties die daarbij ondersteunen Van Maerlant biedt ondernemend onderwijs waarbij de focus ligt op de groei van de leerling als mens, met het ontwikkelen van eigen initiatieven als belangrijkste speerpunt. Met de aanwezigheid van een media (leer) park bieden wij een prikkelende en uitdagende leeromgeving waardoor onze leerlingen vaardigheden als creativiteit, eigen initiatief, organiseren en samenwerken kunnen ontwikkelen.
Bijzonderheden
Het Van Maerlant maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.