Vacature RC56 Docent Nederlands 0,7 - 0,8 fte in Eersel

Onderwijs

Vacature

Functietitel
RC56 Docent Nederlands 0,7 - 0,8 fte 
Datum online
2021-07-22 22-07-2021
Sluitingsdatum
31-8-2021
Met ingang van
22-07-2021
FTE
0,7
Omschrijving
Vacature docent Nederlands 0,7 – 0,8 fte

Het Rythovius College is een school voor mavo, havo, atheneum en gymnasium met ongeveer 1100 leerlingen en 120 medewerkers.

Het Rythovius College staat voor de brede ontwikkeling van onze leerlingen. Daarom biedt de school elke leerling een groot aanbod van mogelijkheden. Dat combineren we met goed en degelijk onderwijs in de verschillende vakken die de school kent. We zoeken een mooie balans tussen traditie en vernieuwing: het goede behouden en nieuwe mogelijkheden verkennen en toepassen als ze bijdragen aan een betere kwaliteit van onze school.

Per 6 september 2021 zijn wij op zoek naar een docent Nederlands voor 0,7 - 0,8 fte wegens voorziening in een tijdelijke vacature t/m 31 juli 2022. Ben jij een ervaren en gedreven docent Nederlands, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij vragen:
- Een docent met een 2e graads lesbevoegdheid Nederlands;
- Relevante ervaring in het verzorgen van lessen in 2e graads gebied Nederlands binnen mavo, havo & vwo.

Wij bieden:
- Een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer in een hecht team;
- De ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen;
- Een functie met bijbehorende arbeidsvoorwaarden conform CAO OMO;

Inlichtingen en solliciteren:
Uw motivatiebrief en cv kunt u t/m uiterlijk 31 augustus 2021* via uw OMO account richten aan Rythovius College t.a.v. de heer T. Hogendorp, conrector.

Voor meer informatie over de functie of de functieomschrijving kunt u terecht bij Toine Hogendorp, conrector, mail: THogendorp@rythovius.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Rythovius College

Naam school
Adres
Bospoort 1 , 5521CK Eersel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Het Rythovius College is een school voor mavo, havo, atheneum en gymnasium met ongeveer 1100 leerlingen en 120 medewerkers.
Het Rythovius College is bekend om zijn kleinschalig georganiseerde en veilige leef- en leeromgeving. Wij streven ernaar leerlingen en medewerkers het beste uit zichzelf te laten halen. Onze resultaten laten zien dat dit in hoge mate lukt. Wij doen dat door goed onderwijs aan te bieden en de mogelijkheden te bieden om aanwezige specifieke talenten (verder) te ontwikkelen.
Bijzonderheden
Het Rythovius College maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.