Vacature Docent D&P in Leiden

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent D&P 
Datum online
2021-07-22 22-07-2021
Sluitingsdatum
26-8-2021
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5 - 0,8 fte
Omschrijving
Voor het Da Vinci College Lammenschans zoeken wij per zo spoedig als mogelijk, een bevoegd

Docent D&P (Dienstverlening en Producten)

voor 0,5 tot 0,8 fte

 
Uiteraard verwachten wij van u constructieve en betekenisvolle lessen. Maar de Scholengroep Leonardo da Vinci staat voor meer. Onder het motto “Werken aan talent” staan wij voor talentherkenning en -ontwikkeling. Dit doen we door extra programma’s aan te bieden op het gebied van sport, kunst, dans en science. Tevens hebben we aandacht voor een goede balans tussen theorie en praktijk en bieden we ruimte voor het ontwikkelen van de persoonlijke kwaliteiten van leerlingen. Ook een leerling die extra zorg nodig heeft bieden wij een goede begeleiding. Natuurlijk hebben wij een gedegen lesprogramma, de uitstekende eindexamen resultaten van onze leerlingen bevestigen dit.
 

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
  • U bezit het vereiste diploma en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied, daarnaast ben u flexibel en innovatief.
  • U beschikt over het inzicht om het talent bij de leerlingen te herkennen en te ontwikkelen en wilt ook uw eigen kwaliteiten en talenten verder ontwikkelen.
  • U herkent zich in onze manier van lesgeven en hebt de vaardigheden en het enthousiasme om dit op een motiverende wijze over te brengen op onze leerlingen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
De Scholengroep Leonardo da Vinci  is een dynamische organisatie waar het op alle scholen prettig werken is. De sfeer is ontspannen en collegiaal. Wij bieden vele mogelijkheden voor verdere ontwikkeling van kwaliteiten en talenten. Op grond van de CAO VO bieden we goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hebben we secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een fietsplan en mogelijkheden om via collectieve regelingen een ziektekostenverzekering, verzekeringen en financiële producten af te nemen.

Deze functie is ingeschaald in cao VO schaal LB (maximaal € 4.301,- bij een fulltime dienstverband).
Het aanleveren van een geldige VOG is een voorwaarde voordat je kunt starten.
 

Over St. Sg. Leonardo Da Vinci Leiden

Adres
Kagerstraat 7 , 2334CP Leiden Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. F. Bosman
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, technasium
Omschrijving
Scholengroep Leonardo da Vinci
De Stichting Scholengroep Leonardo da Vinci Leiden bestaat momenteel uit de volgende scholen:
Het Leonardo College (mavo, havo, vwo, Topsport Talentschool) gevestigd aan de Noachstraat  en het Da Vinci College met de scholen Kagerstraat  (mavo, havo, vwo, Technasium) en Lammenschans (mavo, vmbo basis en kader). Sinds kort bieden wij ook op onze ISK (Da Vinci City College) de mogelijkheid tot het halen van een diploma! Wij zijn er trots op dat we ons een opleidingsschool van Ros Rijnland mogen noemen.
In welke richting een leerling zich ook ontwikkelt, er is binnen de Scholengroep Leonardo da Vinci altijd een opleiding die past. Voor denkers en doeners. Van sportief tot creatief. Elke school heeft haar eigen aanbod, sfeer en identiteit.
We werken allemaal vanuit dezelfde kernwaarden: respect, verantwoordelijkheid en inzet.
 In onze scholen hechten we grote waarden aan:
  • Kennisontwikkeling: een diploma in een toekomstgericht curriculum
  • Verbondenheid: individuele vorming binnen de groep en maatschappelijke vorming
  • Maatwerk: personalisatie en keuzevrijheid
Ons onderwijs kenmerkt zich door betekenisvol leren, oog voor diversiteit en persoonlijke begeleiding op maat. Natuurlijk gelden er duidelijke regels, een voorwaarde voor een plezierig leer- en werkklimaat.
We zoeken ambitieuze medewerkers die beschikken over een pro-actieve en flexibele instelling om vanuit de rol van docent of lid van het onderwijsondersteunend personeel een bijdrage aan het ontwikkelen van ons onderwijs te leveren.
Onze scholen zijn gevestigd in onderwijsstad Leiden.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Tot en met 25 augustus 2021 kunt u reageren op deze vacature. Reacties die later binnenkomen worden niet meer in behandeling genomen.
Voor eventuele vragen kunt u mailen met mevrouw A.M.C. Dezitter, directeur Da Vinci College Lammenschans, adez@davinci-leiden.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.