Vacature Leerkracht - 24 uur in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht - 24 uur 
Datum online
2021-07-23 23-07-2021
Sluitingsdatum
21-8-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving
Ben jij die Leerkracht met een groot aanpassingsvermogen en passie voor de kleuters en die elk kind uniek vindt, dan hebben wij voor jou een tijdelijke functie voor de duur van zwangerschapsvervanging voor de groep 1, 2, (3) op onze BeO groep van de locatie Mr.Schats Zuid in Rotterdam!

Wat ga je doen
Voor de duur van zwangerschapsverlof verwelkomen we graag een nieuwe Leerkracht voor de kleuters. Als Leerkracht van de BeO groep (Behandel- en Onderwijsgroep) vervul je een belangrijke rol. Je stimuleert de kleuters met complexe problematiek waarbij zorg eerst voorliggend is en hun ouders/opvoeders om zelf de regie over hun leven te pakken. Dat vergt passie, flexibiliteit, lef en doorzettingsvermogen. Jij geeft talent een kans!

Je werkt met jonge kinderen die moeten toegroeien naar onderwijs. Dit doen we met behulp van een zorg- en onderwijsarrangement. Als leerkracht bied je samen met de pedagogisch medewerker veel structuur aan en schep je een band met de groep. Je zorgt voor een goede sfeer in de les en levert een belangrijke bijdrage aan een goed pedagogisch en didactisch klimaat in de groep. Je hebt oog voor het individu en bent bewust bezig met afstemming, kijkend naar de behoeften van de leerlingen. Oudercontacten zijn belangrijk voor een goede samenwerking.

Bij de BeO zijn 2 groepen kleuters van maximaal 12 leerlingen. Op de BeO behandelgroepen staat een professioneel team die met passie werkt om leerlingen met een complexe problematiek (zeer ernstige gedragsmoeilijkheden) verder te kunnen brengen in hun ontwikkeling.

Wat vragen wij van jou
 • Je bent in het bezit van een PABO-diploma;
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep en ervaring in het werken met jonge kinderen is een pré;
 • Als persoon ben je een doorzetter, flexibel, enthousiast en sta je stevig in je schoenen;
 • Je kunt goed omgaan met conflicten en je probleemoplossend vermogen is sterk ontwikkeld;
 • Je bent integer en communicatief vaardig.
Wanneer je bij ons komt werken vragen wij om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Wat bieden wij jou
 • Een tijdelijk dienstverband van 24 uur per week voor de duur van zwangerschapsverlof. De gewenste startdatum is 1 oktober 2021;
 • Salaris conform CAO Primair Onderwijs, de functie is ingedeeld in schaal L11. Het salaris bedraagt minimaal € 2.758,- en maximaal € 4.434,- bruto per maand bij een fulltime (40 uur per week) dienstverband;
 • Een prettige en toegankelijke werksfeer in een dynamisch team waar samenwerking voorop staat;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, fietsplan, gedeeltelijke teruggave vakbondscontributie, reiskostenvergoeding (vanaf 7 kilometer) en 428 verlofuren per jaar inclusief feestdagen bij een fulltime dienstverband;
 • Voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Primair Onderwijs.

Solliciteer en contact
Ben jij dé Leerkracht die zich in dit profiel herkent en op de knop direct solliciteren wil drukken? Graag! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ans Wildeboer, schoolleider, via telefoonnummer: 06-36198654. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden na de zomervakantie 2021.

Interne kandidaten hebben voorrang in deze procedure bij gelijke geschiktheid. Voor iHUB is diversiteit en inclusiviteit binnen de organisatie waardevol. Sollicitanten die een afspiegeling zijn van onze eigen cliënten (culturele, etnische en seksuele diversiteit en/of ervaringsdeskundigheid met de problematiek en hulpverlening) zijn van harte welkom.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Opleiding
Pabo
Minimaal aantal jaren werkervaring
5

Over Mr. Schats Zuid en BeO De Pauwen

Adres
Kastanjedaal 1 , 3075LT Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (basis) onderwijs
Contactpersoon
Recruitment iHUB
Omschrijving
Op onze locatie Mr. Schats Zuid, nabij de Kuip, onderwijst en begeleidt Horizon leerlingen van 4 - 13 jaar. Op de school zitten 114 leerlingen in 8 klassen van maximaal 14 kinderen. Er staat een ervaren team aan betrokken leerkrachten die de kinderen met problematieken als Autisme, ADHD en complexe diagnostiek en agressief gedrag onderwijst en pedagogisch begeleidt. Daarnaast heeft de school te maken met problemen van een achterstandswijk. Ook heeft de school een Behandel en Onderwijsgroep van 12 kleuters die vanaf schooljaar 2019-2020 gevestigd is op een locatie in de Beverwaard.


 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.