Vacature Docent Rekenen in Utrecht

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Rekenen 
Datum online
2021-07-22 22-07-2021
Sluitingsdatum
22-8-2021
Soort vacature
Parttime
Omschrijving
Breng jij jouw praktijkervaring direct over op gemotiveerde studenten als docent Rekenen?
 
Heb jij altijd al willen lesgeven, maar is het er tot nu toe nog niet van gekomen? Ben jij enthousiast om jouw praktijkervaring over te dragen aan onze mbo-studenten en hen te motiveren om te excelleren in jouw vakgebied? Of ben je een ervaren docent en toe aan een nieuwe werkomgeving? Solliciteer dan bij Hogeschool Tio.
 
Docent Rekenen
10-14 uur per week
 

Eisen

Functie-eisen
De functie
 • Het verzorgen van mbo-onderwijs op het gebied van rekenen. Je leert jouw studenten rekenvaardigheden op 3F-niveau voor de subdomeinen getallen, verhoudingen, verbanden, meten en meetkunde.
 • Het voorbereiden en evalueren van de lessen.
 • Het begeleiden van studenten bij projecten, stages en afstuderen.
 • Het beoordelen van tentamens.
 • Het leveren van een bijdrage aan de verbetering van de leerlijn Cijfermatig inzicht.
 
De ideale kandidaat
Je beschikt in elk geval over:
 • een bachelordiploma of didactisch geschoold in rekenonderwijs en/of lesbevoegdheid in relevant vakgebied of pabo-diploma;
 • bedrijfseconomische achtergrond en/of ervaring in het reken- of wiskundeonderwijs;
 • een enthousiaste instelling en een goede dosis humor;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • affiniteit met persoonlijke ontwikkeling en/of studievaardigheden is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat biedt Hogeschool Tio?
 • Een inspirerende werkomgeving. Je werkt met enthousiaste docenten uit de praktijk.
 • Opleiding en training. Heb je geen leservaring? Geen probleem. Bij Tio volg je altijd een driedaagse introductietraining. Daarnaast bieden we jou, ook als je een ervaren docent bent, een uitgebreid pakket aan didactische en verdiepende opleidingen.
 • Flexibiliteit. Je kunt je dienstverband bij Tio combineren met je eigen werkzaamheden. In onderling overleg bepaal je hoeveel uren je gaat werken.
 • Betrokkenheid. Naast je docentschap bieden wij jou diverse mogelijkheden om bij Tio en de studenten betrokken te zijn. Denk aan het ontwikkelen van lesmateriaal en tentamens, of het geven van voorlichting.
 • Bereikbaarheid. Onze vestiging in Utrecht ligt 10 minuten lopen vanaf station Utrecht Centraal.
 
Over Hogeschool Tio
Hogeschool Tio is een particuliere onderwijsinstelling. We verzorgen erkende hbo-, mbo4- en masteropleidingen op het gebied van business, hospitality en toerisme. Jaarlijks studeren ongeveer 2000 studenten aan onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Hengelo, Rotterdam en Utrecht. De kwaliteit van ons onderwijs wordt in diverse onafhankelijke studiegidsen en -onderzoeken hoog aangeschreven. Tio is in 2021 uitgeroepen tot de beste kleine hogeschool door de Keuzegids Hbo. Hogeschool Tio staat voor:
 • Kleinschalig en persoonlijk. We werken met kleine klassen van gemiddeld elf studenten. Daardoor heb je persoonlijk contact met je studenten en kun je hen echt individueel begeleiden en laten groeien.
 • Excellent. We stimuleren studenten om te excelleren. Als docent krijg jij alle ruimte om studenten te helpen zich in jouw vak te verdiepen.
 • Ondernemend. We zijn ondernemend, flexibel en kunnen snel reageren op actuele ontwikkelingen. Zo kunnen onze studenten sinds het begin van de coronacrisis alle lessen online én live volgen.

Over Hogeschool Tio

Naam school
Adres
St. Jacobsstraat 400 , 3511BT Utrecht Utrecht
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Particulier
Sector
Hoger beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. L. Vreugdenhil
Omschrijving
Hogeschool Tio verzorgt erkende hbo- en mbo-opleidingen voor de hotellerie, eventsector, business sector en reiswereld en is uitgeroepen tot ‘Beste Middelgrote Hogeschool van Nederland’ (Keuzegids HBO, 2015). Jaarlijks studeren zo’n 1500 studenten aan Hogeschool Tio.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Interesse?
Heb je interesse? Dan komen we graag met jou in contact. Solliciteren kan tot en met 9 augustus 2021 via de knop ‘solliciteer’, onderaan de Tio vacaturesite. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de Tio vestiging Utrecht, bereikbaar via utrecht@tio.nl.
 
Wil je als docent op verschillende vestigingen werken? Of wil je in verschillende vakken lesgeven? Dan kun je eenmalig je curriculum vitae en motivatie uploaden. Geef in je brief expliciet aan op welke vacatures je reageert.
 
Op uiterlijk 23 augustus 2021 ontvang je van ons een reactie op jouw sollicitatie.
 
Tio’s helpdesk is via de webchat of helpdesk@tio.nl bereikbaar bij eventuele technische problemen bij het solliciteren.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.