Vacature Onderwijsassistent E&O in Barneveld

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent E&O 
Datum online
2021-07-21 21-07-2021
Sluitingsdatum
29-10-2021
Met ingang van
zsm
Soort vacature
Parttime
FTE
0.8 fte
Omschrijving
Voor de afdeling Economie & Ondernemen komen we graag in contact met een enthousiaste en verbindende Onderwijsassistent, met een warm hart voor onze 3e en 4e jaars vmbo-leerlingen. Het betreft een aanstelling voor 1 jaar vanuit de NPO-gelden.

Werkzaamheden:
 1. Ondersteuning van de docenten bij lesgevende taken
 2. Ondersteuning bij het klassenmanagement
 3. Diverse administratieve werkzaamheden (o.a. absenties, leerling- en toestgegevens verwerken)

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Wat wij vragen:

Opleiding Onderwijsassistent niv. 4 of studerend hiervoor.

We werken op De Meerwaarde in teams binnen de leerroutes basis, kader en GT. Een team bestaat uit docenten van verschillende vakgroepen. Momenteel is nog niet bekend binnen welke leerroute de vacature ontstaat, dus graag je voorkeur aangeven alsmede of je belangstelling hebt voor de boven- of onderbouw. Het is ook mogelijk om voor 0,6 fte te solliciteren.

Werken op De Meerwaarde betekent werken vanuit Christelijke waarden, zoals verwoord in de samenvatting van het identiteitsbeleid van De Meerwaarde. Om een geloofwaardig beeld te laten zien willen we dat medewerkers zich in woord en daad bewust zijn van hun rol als identificatie- en voorbeeldfiguren voor de leerlingen. We vinden het dan ook belangrijk dat zij pedagogisch en didactisch in overeenstemming met de Bijbelse visie handelen. Van medewerkers wordt daarom gevraagd dat zij instemmen met de grondslag van de school en ook meelevend lid zijn van een protestants-christelijke kerk, geloofsgemeenschap of gemeente. Bij de wervings- en selectiegesprekken wordt, naast geschiktheid voor de functie, geselecteerd op medewerkers die passen bij de identiteit van de school. Graag lezen we in je brief waarom je kiest voor christelijk onderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
De Meerwaarde is een prachtige school waar je volop de kans krijgt je verder te ontwikkelen. Ook hebben we goede arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve arbeidsongeschiktheid- en ziektekostenverzekering. Iedere medewerker ontvangt een iPad en de studiekosten om een bevoegdheid te behalen, worden betaald door De Meerwaarde. Er heerst een positieve teamgeest en nieuwe collega's worden goed ingewerkt en begeleid.

Over De Meerwaarde

Naam school
Adres
Rietberglaan 6 , 3771RD Barneveld
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. W. Hooijer
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo
Omschrijving
De Meerwaarde is een protestants-christelijke school, gevestigd in een modern gebouw met geweldige faciliteiten. Leerlingen en docenten werken op leerpleinen en in moderne praktijkruimtes. Wij werken veel samen met het bedrijfsleven.
Wij bieden docenten en onderwijs-ondersteunend personeel een moderne en plezierige werkomgeving. Daarnaast heeft De Meerwaarde als werkgever heel wat te bieden:
 • De Meerwaarde kent een uniek taakbeleid. Wij zetten ieder in zijn of haar kracht.
 • De Meerwaarde biedt haar medewerkers diverse mogelijkheden om zich te ontwikkelen door studie of begeleiding.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden voor docenten zijn er langs drie lijnen: de pedagogisch didactische lijn, de begeleidende lijn of de management lijn.
 • Personeelsleden hebben een persoonlijk actieplan en alle teams een teamplan.
 • Wij bieden (nieuwe) medewerkers passende begeleiding. De introductieperiode van docenten bestaat o.a. uit: begeleiding door een coach, beeldcoaching, intervisie en de training "De vijf rollen van de leraar".
Medewerkers herkennen zich in onze kernwaarden:
 • Duidelijk, afspraak is afspraak – helder – direct
 • Dichtbij, kleinschalig – toegankelijk – betrokken
  Gedreven, proactief – motiverend – energie
  Positief, toekomstgericht – respect – optimistisch
  Samen,  zorgzaam – attent - inlevend
Bijzonderheden
Is werken bij De Meerwaarde iets voor jou?

De Meerwaarde is een Protestants-Christelijke school met de Bijbel als uitgangspunt. Medewerkers van De Meerwaarde laten dit zien in hun werk en hoe ze met elkaar en de leerlingen omgaan. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij meelevend lid zijn van een protestants-christelijke kerk, christelijke geloofsgemeenschap of gemeente.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie kun je bellen met Jenny Jansma (06 2754 8420) op dinsdag, donderdag of vrijdag. In verband met de zomervakantie kan de procedure wat meer tijd in beslag nemen dan we gewend zijn. Hiervoor vragen we je begrip en geduld.

We kijken er naar uit om je te verwelkomen op deze mooie school met betrokken en gemotiveerde collega's.

Wij nodigen je uit om online te solliciteren door dit sollicitatieformulier in te vullen.
* Deze vacature blijft van kracht tot er een benoeming heeft plaats gevonden.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.