Vacature Expert Maatschappijwetenschappen in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Expert Maatschappijwetenschappen 
Datum online
2021-07-18 18-07-2021
Sluitingsdatum
18-8-2021
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4 - 0,6 fte
Aantal uren
8 - 10
Omschrijving
Weet jij als geen ander onze leerlingen mee te nemen in alle ontwikkelingen die er in de samenleving plaatsvinden? Ben jij in staat met veel passie je kennis voor het vak MAW over te brengen en vind je het een uitdaging vanuit je eigen vakgebied de koppeling te maken met andere vakken? Dan ben jij de collega die wij zoeken! 

Met ingang van het nieuwe schooljaar zoeken wij een enthousiaste en gemotiveerde expert MAW met een eerstegraads lesbevoegdheid. De omvang van de vacature bedraagt 0,4000 fte tot 0,6000 fte. 
We starten in eerste instantie met een jaarcontract. Als na een jaar blijkt dat onze samenwerking een overduidelijke match made in heaven is, dan zetten we je contract om in een vast dienstverband.  

In verband met de zomervakantie zal de briefselectie direct na de vakantie plaatsvinden. De sollicitatiegesprekken staan ingepland op 23 augustus 2021.

Eisen

Opleiding
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO VO

Over Spinoza20first

Naam school
Adres
Martin Luther Kingpark 1 , 1079RL Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Dalton
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. M. Overeinder
Niveau
mavo, havo, vwo
Omschrijving
Het Spinoza20first is een brede scholengemeenschap en een openbare Daltonschool. We bieden verschillende soorten onderwijs aan: atheneum, havo en mavo. Met ingang van het schooljaar 2021-2022 zullen we verder groeien naar een school met zes jaarlagen en ongeveer 800 leerlingen en 60 medewerkers. Binnen ons onderwijs dragen wij zorg voor de opvoeding van jongvolwassenen zonder vrees met belangrijke kennis en vaardigheden voor de toekomst. Leerlingen worden aangemoedigd de wereld met een nieuwsgierige, kritische maar open blik tegemoet te treden zodat directe oordelen en meningen worden uitgesteld. Het Spinoza20first werkt aan de kernwaarden van het Daltononderwijs: vrijheid in gebondenheid, zelfstandigheid, samenwerken, doelmatigheid en reflectie. De kernwaarden vereisen echter wel dat iedereen op school, zowel leerling als expert, verantwoording, verantwoordelijkheid en vertrouwen durft te nemen, te geven en te vragen. Om vrijheid te kunnen geven is het van belang dat je elkaar kunt vertrouwen. Wanneer iedereen zich aan deze waarden houdt ontstaat er een erg prettige, fijne en veilige school!
Ben jij een enthousiaste expert met passie voor je vak en je leerlingen? Ben je een kei in differentiëren, geef je gevarieerde lessen en is coachen je op het lijf geschreven? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Bij het Spinoza20first kom je te werken binnen een team van enthousiaste, betrokken en gedreven collega’s! Nieuwe collega’s krijgen altijd een uitgebreid begeleidingsprogramma zodat je je snel thuis voelt en je kwaliteiten als docent. Bij ons op school krijg je de mogelijkheid om je talenten maximaal te ontwikkelen en je te professionaliseren. Laat je zien dat je meer in je mars hebt dan het geven van goede en gevarieerde lessen, dan kun je doorgroeien naar een LC- of LD-functie.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren kan alleen via onze eigen sollicitatieportal, zie onderstaande link:
https://www.werkenbijspinoza.nl/vacaturebeschrijving/expert-maw
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.