Vacature Functioneel beheerder AFAS in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Functioneel beheerder AFAS 
Datum online
2021-07-13 13-07-2021
Sluitingsdatum
22-8-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.8 - 1.0 FTE
Omschrijving
Ken jij de financiële en HRM-modules van AFAS van binnen en buiten en ben jij continu op zoek naar nieuwe manieren om processen nog beter te laten verlopen? Ben jij analytisch en communicatief sterk en heb jij ervaring als functioneel beheerder? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen als functioneel beheerder?
Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor het inrichten, optimaliseren en beheren van de financiële en HRM-modules van AFAS. Naast het dagelijkse beheer automatiseer je de processen en richt je nieuwe functionaliteiten zo effectief en efficiënt mogelijk in. Je werkt daarbij nauw samen met medewerkers bij de colleges en stafdiensten, in het bijzonder met de diensten Financiën en HRM.  Je signaleert en analyseert proactief mogelijke knelpunten en incidenten en vertaalt deze naar oplossingen. Bij nieuwe releases ga je aan de slag met het inrichten, (door)ontwikkelen en testen van de applicaties. Tevens ontwikkel en verzorg je trainingen en documentatie voor de (eind)gebruikers. Je levert periodieke procesinformatie op gericht op het optimaliseren van diverse ketenprocessen (bijv. purchase-to-pay). Je beheert het selfserviceportaal en komt met voorstellen dit verder vorm te geven. Tot slot ga je een belangrijke bijdrage leveren bij de verdere ontwikkeling van managementinformatie.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Welke uitdaging ligt er voor je?
STC is per januari 2021 overgegaan op de financiële applicatie van AFAS en binnenkort komt hier ook de HRM applicatie bij. In deze rol ben je een belangrijke schakel in communicatie naar de eindgebruikers. Je voelt je prettig in een klein team waarbij het van belang is dat je elkaar kunt vervangen. Daarnaast is het mogelijk om gedeeltelijk vanuit huis te werken. Je bent analytisch en communicatief sterk, beschikt over een zelfstandige en initiatiefrijke werkhouding, waarbij je nadrukkelijk de samenwerking opzoekt. Je krijgt zaken voor elkaar en vindt gemakkelijk je weg binnen een middelgrote organisatie.
 
Welke functie-eisen stellen we?
Om een goede match voor deze functie te maken, lezen wij in jouw cv en motivatie graag dat jij:
  • Beschikt over een mbo+ of hbo-diploma, bijvoorbeeld bedrijfsinformatica of hebt meerjarige werkervaring opgedaan op mbo+ of hbo-niveau.
  • Aantoonbare werkervaring met AFAS.
  • Affiniteit en ervaring hebt met procesoptimalisatie.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring hebt als functioneel beheerder.
  • Initiatiefrijk bent en een servicegerichte werkhouding hebt.
  • Een teamspeler bent met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Kunt denken in hoofdlijnen en tegelijkertijd oog hebt voor details.
  • Goed in staat bent om je zowel mondeling als schriftelijk uit te drukken in de Nederlandse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
9 ( €2616 - €3916 )
Arbeidsvoorwaarden
Op deze functie van 0,8 - 1,0 fte is de cao mbo van toepassing. Dat betekent dat je start met een tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op verlenging en een salaris in schaal 9  ( € 2616 - € 3916 ). We bieden diverse interessante regelingen voor onze medewerkers. Denk aan een eindejaarsuitkering, een fietsplan, een Rotterdampas en een flink aantal vakantiedagen. Naast de leuke en enthousiaste collega's werk je op schoollocaties midden in het werkveld, met prachtig uitzicht.

Ontwikkelmogelijkheden 
Je houdt je je vakkennis up-to-date, daarom volg je workshops en cursussen uit het opleidingsaanbod van onze STC Academy. Voor de verbreding van je functie kan je ook deelnemen aan werkgroepen en projecten of externe opleidingen (bijvoorbeeld m.b.t. Magister en AFAS).

 

Over STC Group

Naam school
Adres
Lloydstraat 300 , 3024EA Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Ianthe van der Tol
Omschrijving

Het STC is als onderwijsinstelling een begrip in de wereld van scheepvaart, transport, logistiek en de procesindustrie. Iedereen, van jong tot oud, die droomt van een carrière als kapitein op zee, manager in de haven, ontwerper op een scheepswerf, als onderhoudsmonteur in de procesindustrie of medewerker in de logistiek en alles daartussenin, is bij ons welkom voor een opleiding of training. Docenten met specifieke vakkennis spelen een belangrijk rol in het studiesucces. Met ruim 800 collega’s werken we elke dag met passie samen aan het maken van aantrekkelijk onderwijs. We bieden onderwijs aan op verschillende niveaus: vmbo, (haven)havo, mbo, hbo en master.

Wij staan voor de kracht van beroepsonderwijs. Wij ontwikkelen, samen met het bedrijfsleven, het talent van de toekomst voor het havenindustrieel complex, de maritieme en de logistieke sector. Het STC wil in de komende decennia jongeren helpen hun weg te vinden op de internationale arbeidsmarkt. De ambities van het STC zijn groot. Om deze te realiseren spelen collega’s een doorslaggevende rol.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na de sluitingsdatum 22 augustus 2021 brengen we je op de hoogte van de uitkomst van jouw sollicitatie. Zien we een match? Dan maken we graag kennis met je in een eerste gesprek op 30 augustus 2021. Na een succesvolle kennismaking, nodigen we je uit voor de tweede ronde op de locatie Lloydstraat op 7 september 2021. Een aanvullende opdracht of het geven van een gastles kan hier onderdeel van zijn.

Doorloop je succesvol de procedure? Dan doen we een referentiecheck en sturen we je digitaal een aanbieding toe om bij ons aan de slag te gaan. Ga je akkoord? Dan teken je je contract, vraag je een VOG aan en kijken we uit naar je komst!

Maak kennis met je collega’s
Het betreft een nieuwe functie waarin veel ruimte is om deze zelf vorm te geven. Als functioneel applicatiebeheerder AFAS val je onder de afdeling Financiën maar werk je voor ca. 50% aan de financiële applicatie van AFAS en voor ca. 50% aan de HRM-applicatie (AFAS en Plusport). Je wordt onderdeel van het Functioneel Applicatie Beheer team van in totaal 3 personen.

De dienst Financiën bestaat uit 17 collega’s en is onderverdeeld in verschillende teams gericht op control, financiële administratie, leerlingenadministratie en functioneel applicatiebeheer Magister. De dienst HRM bestaat uit 14 collega’s en bestaat uit de teams personeel- en salarisadministratie en HRM-advies. Je werkt vanuit de locatie Lloydstraat met een prachtig uitzicht over Rotterdam vanaf de 13e en 14e verdieping.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.