Vacature Docent Bouwtechniek in Uithoorn

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Bouwtechniek 
Datum online
2021-06-30 30-06-2021
Sluitingsdatum
10-1-2022
Met ingang van
1 augustus 2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 fte
Aantal uren
max 16 lesuren
Omschrijving
Wij zoeken voor onze school een

Docent Bouwtechniek (ziektevervanging).

De docent geeft les aan de leerjaren 2 en 3. In het tweede leerjaar krijgen de leerlingen verschillende onderdelen aangeboden om zo kennis te maken met het vak bouwtechniek. Onderdelen zijn schilderen, tegelen, metselen, eenvoudig loodgieterswerk etc..
In het 3e leerjaar is het een keuzevak en vindt er verdieping plaats en worden leerling voorbereid op een functie bij bouw- of onderhoudsbedrijven.

Het gaat om een functie voor een hele leuke doelgroep, namelijk leerlingen die het moeten hebben van de praktijk en graag met hun handen werkzaam zijn.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Overige of Pabo
Functie-eisen
Kandidaten hebben bij voorkeur een opleiding tot techniekdocent en hebben affiniteit met de doelgroep (moeilijk lerenden). Studerenden die al les mogen geven, worden ook uitgenodigd om te reageren.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
We zijn een prettige school met 210 leeringen, waar iedereen met elkaar samenwerkt en de leerlingen kent. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Praktijkschool Uithoorn is onderdeel van de Dunamare Onderwijsgroep en kent uistekende secundaire arbeidsvoorwaarden en heeft met de Dunamare Academie een eigen scholingsinstituut.

Over Praktijkschool Uithoorn

Adres
Legmeerplein 55 , 1422RG Uithoorn
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. K Klok
Niveau
pro
Omschrijving
Praktijkschool Uithoorn is een school waar zowel de leerlingen als de medewerkers met plezier naar toe komen en waar iedereen zich thuis voelt. Met aandacht voor elkaar en vertrouwen in elkaar. We zijn een school waar onze leerlingen zich verder kunnen ontwikkelen naar zelfstandigheid. Op hun eigen tempo en op een manier die bij ze past. Een school waar je talenten worden ontdekt en groeien. Leerlingen en hun ouders kunnen rekenen op onze betrokkenheid, onze nieuwsgierigheid naar de talenten van de leerling en op onze ervaring in het Praktijkonderwijs. Op Praktijkschool Uithoorn weten leerlingen waar ze aan toe zijn, wat de afspraken zijn en hoe we met elkaar omgaan. Een school waar ouders, teamleden en leerlingen elkaar regelmatig ontmoeten. Praktijkschool Uithoorn biedt onderwijs vanuit mogelijkheden.
Praktijkschool Uithoorn maakt onderdeel uit van de Dunamare Onderwijsgroep en kent uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor informatie kunt u contact opnemen met Koos Klok, teamleider (telefoon 0297-267018). Ook uw sollicitatie richt u aan de heer Klok.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.