Vacature Leerlingbegeleider in Almere

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerlingbegeleider 
Datum online
2021-06-20 20-6-2021
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.6-1 FTE
Aantal uren
24-40
Omschrijving

Bijzonder Jij is per direct op zoek naar een ervaren Leerlingbegeleider die van aanpakken weet. 

Ben jij iemand die het verschil wil maken in het leven van een kind en wil je het beste uit kinderen, ouders, scholen en collega’s halen? Kom dan werken bij Bijzonder Jij als Leerlingbegeleider.

DIT DOET EEN LEERLINGBEGELEIDER DIE VAN EEN UITDAGING HOUDT
Als Leerlingbegeleider bij Bijzonder Jij geef je kinderen cognitieve begeleiding en/of begeleiding op gedrag op onze huiselijke praktijk in Almere of op de basisschool. Deze begeleiding geef je zowel individueel als in groepjes. De begeleiding die je biedt is volledig afgestemd op het kind, want wij zijn er van overtuigd dat niet iedereen op dezelfde manier leert en dat dit helemaal oké is. Iedereen mag zijn wie die is en mag leren op een manier die het best bij hun past. Ook jij!

Jij zorgt continu voor afstemming, maar vergeet nooit het vooraf gestelde doel. Het doel heb je altijd scherp in het vizier! Daarbij is het belangrijk om iedereen die om het kind heen staat (school, ouders en natuurlijk het kind zelf) transparant mee te nemen in dit proces. 

Werken bij Bijzonder Jij is nooit saai en zit vol met afwisselende opdrachten. De opdrachten voer je regelmatig individueel uit, maar je staat er zeker niet alleen voor! Bijzonder Jij is een echt hecht team van professionals die allemaal hart voor de kinderen en voor elkaar hebben.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Overige of 1e graads of Pabo

Over Bijzonder Jij

Naam school
Adres
Europalaan, 844 , 1363BM Almere Flevoland NL
Type onderwijs
Particulier
Sector
Huiswerkinstituut
Contactpersoon
Mevr. Mariska Tielenburg-Kloppenburg
Omschrijving
Bijzonder Jij is een organisatie die aan meer dan 60 scholen in Almere extra ondersteuning biedt; aan zowel kinderen, leerkrachten als ouders. Wij zijn voornamelijk werkzaam in het basisonderwijs, maar daarnaast ook actief op een aantal middelbare scholen en geven wij na schooltijd bijlessen.
 
Bijzonder Jij is gespecialiseerd in:
  • Onderwijsadvies, denk aan; teamtrainingen en coaching van leerkrachten.
  • Orthopedagogiek, bijvoorbeeld begeleiding op emotioneel vlak, sociaal vlak en op leer gebied.
  • Leerlingbegeleiding, waaronder cognitief, gedrag, taalontwikkeling stoornis (TOS), Nederlands als tweede taal (NT2), praktijkleren, maar ook ontwikkelingsvoorsprong.
Ons doel is dat ieder kind lekker in zijn/haar vel zit en genoeg zelfvertrouwen heeft om vanuit persoonlijk leiderschap de uitdagingen die in het dagelijks leven, leren en in de (les)praktijk op zijn/haar pad komt (pro)actief aan te kunnen gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat niet iedereen op de zelfde manier leert, en dat is helemaal oké! Je mag zijn wie je bent en leren op de manier die het best bij jou past. Alle hulp die wij bieden is op het kind gericht, het kind staat centraal.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Ben jij de Leerlingbegeleider die we missen? Dan nodigen wij je graag uit om direct te reageren. 

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de functie Leerlingbegeleider? Neem dan contact op met Michèlle Duijvis via m.duijvis@bijzonderjij.nl of kijk op bijzonderjij.nl. Solliciteren kan door een motivatiebrief en een actueel CV te mailen naar info@bijzonderjij.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.