Vacature Onderwijsassistent in Raalte

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent 
Datum online
2021-06-11 11-06-2021
Sluitingsdatum
30-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Referentienummer
4406
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 0,6
Omschrijving

Ben jij een inspirerende en leerlinggerichte onderwijsassistent, die goed kan organiseren en samenwerken in een team? Wil je graag werken met jongeren tussen de 12 en de 18 jaar en beleef jij plezier aan het begeleiden bij hun onderwijsleerproces? Ben je per direct beschikbaar? Solliciteer dan op deze vacature!  

Jouw verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor het Leercentrum. Je houdt hier toezicht en je begeleidt en coacht leerlingen bij het zelfstandig werken en het uitwerken van opdrachten. Dit kan zijn tijdens keuzestudietijd, bij het maken van schoolwerk of tijdens inhaalproefwerken. Je draagt bij aan het pedagogische klimaat, waardoor leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen.
 
Binnen de teams die je ondersteunt verricht je administratieve, beherende en ondersteunende werkzaamheden. Denk hierbij aan het bijhouden van verzuim van leerlingen, het maken van afspraken en het assisteren bij de organisatie van activiteiten en evenementen. Ook het coördineren van activiteiten behoort tot je werk.
 
Bij het verrichten van je werkzaamheden heb je contacten met leerlingen, ouders en docenten.

Jouw profiel

Je beschikt minimaal over een MBO diploma niveau vier, bij voorkeur een diploma onderwijsassistent. Daarnaast beschik je over didactische en pedagogische vaardigheden. Je hebt inzicht in de organisatie van een onderwijsinstelling en je bent vaardig in het contact met leerlingen. Je bent accuraat, ICT vaardig en je hebt (bij voorkeur) ervaring met het leerlingvolgsysteem SOMtoday.

Jouw werkplek

Carmel College Salland in Raalte is een brede scholengemeenschap met meer dan 2.500 leerlingen en ruim 300 medewerkers. Een school waar volop mogelijkheden zijn om in gezamenlijkheid verder te bouwen aan het onderwijs. We bieden praktijkonderwijs, vmbo basis, kader en gemengd theoretische leerweg, havo, vwo en vwo+. In leerjaar drie en vier vmbo bieden wij het profiel "Dienstverlening en Producten" aan. 

Je bent werkzaam op de locatie Hofstedelaan. Hier zijn het havo en vwo gevestigd. 

Het onderwijs is georganiseerd in teams. Elk team heeft een eigen domein in een deel van de school. Dit heeft als voordeel dat de leerlingen in een overzichtelijke en vertrouwde omgeving werken, waar ze gezien en gekend worden. De teamleden zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het pedagogisch-didactisch klimaat en de begeleiding van de leerlingen, uiteraard onder leiding van de teamleider. Op deze wijze kunnen wij leerlingen optimaal begeleiden bij hun ontwikkeling.

Naast de reguliere lessen is er aandacht voor ervaringsleren en is er ruimte voor leerlingen om keuzes te maken, bijvoorbeeld bij de Carmel Classes in de onderbouw en bij de keuzestudie-uren. Iedere leerling beschikt over een laptop, die natuurlijk ook ingezet wordt voor online lessen via Microsoft Teams for Education.

Ons aanbod

Het betreft een tijdelijke functie voor 0,6 fte met ingang van augustus 2021. Deze aanstelling biedt uitzicht op een vast dienstverband.  

Bij deze functie hoort een passende beloning. Je ontvangt een salaris van maximaal 2.659 euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 5). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 

Carmel College Salland maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de functie is telefonisch te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Jacqueline Maatman
Functie: teamleider havo/vwo
Telefoon: 0572 - 348 500

Reageren?

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo snel mogelijk via. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
OOP 5
Arbeidsvoorwaarden
Maximaal 2.659,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 5).

Over Carmel College Salland

Adres
Florens Radewijnsstraat 6 , 8101BW Raalte
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Carmel College Salland vind je op: www.carmelcollegesalland.nl.

Carmel College Salland is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.