Vacature Docent Engels in Oldenzaal

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Engels 
Datum online
2021-06-11 11-06-2021
Sluitingsdatum
2-7-2021
Met ingang van
01-08-2021
Referentienummer
4408
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving

Ben jij een energieke, tweedegraads docent Engels en kun jij vmbo-leerlingen laten ervaren hoe leuk de Engelse taal is? Kun jij verband leggen tussen taal en praktijk? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen en ondersteuningslessen Engels aan leerlingen uit onze bovenbouw van het vmbo, bbl t/m gtl. Je zet de leerlingen aan tot leren door uitdagende werkvormen en moderne ICT middelen te gebruiken en je richt je lessen actueel, activerend en betekenisvol in. We vinden coachende vaardigheden en de creativiteit van de docent belangrijk.

Jouw profiel

Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid voor het vak Engels. Wij zoeken een energieke en enthousiaste docent, die een goede relatie met leerlingen belangrijk vindt en die in staat is de leerlingen mee te nemen in de liefde voor zijn vak. Je levert graag een bijdrage aan de ontwikkeling van je vak en de integratie daarvan binnen de vmbo-profielen. Bovendien ben je een echte teamspeler die openstaat voor feedback en deze ook kan geven.

Jouw werkplek

Het Twents Carmel College is een brede scholengemeenschap voor PrO, vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Het onderwijs aan bijna 5.000 leerlingen wordt gegeven op vijf  locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 557 medewerkers.
We werken in vaste teams die ieder de thuisbasis vormen voor ongeveer 25 personeelsleden en 250 leerlingen.

De locatie Potskampstraat kent een breed en uitnodigend aanbod voor de leerjaren 1 tot en met 4. Zo biedt de locatie alle leerwegen aan. Al onze leerlingen, bbl tot en met de gtl  kiezen uit de profielen: PIE, BWI, M&T, HBR, E&O, Z&W en Groen. Kernwaarden van het Twents Carmel College zijn: keuzevrijheid, brede vorming, professionele leercultuur, betrokkenheid en band met de omgeving. Op de Potskampstraat werkt het team in gezamenlijkheid aan groeimindset. De locatie heeft het excellentie profiel voor maatwerk. 
Het onderwijzend en onderwijsondersteunend personeel bestaat uit 125 medewerkers, die het onderwijs verzorgen voor ruim 1160 leerlingen. De locatie heeft sterke banden met bedrijfsleven, instellingen en organisaties.

Ons aanbod

Het betreft een tijdelijke, parttime/fulltime baan van 0,8 – 1,0 fte. Ingangsdatum is 1 augustus 2021. 
Bij deze baan met betekenis hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering.  

Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Stichting Carmelcollege betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: de heer H. Middelburg
Functie: adjunct-directeur
Telefoon: 0541 - 53 23 33

Solliciteren

Ben jij geknipt voor deze functie? Reageer dan direct! Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo snel mogelijk. Bij voldoende reacties gaat de vacature offline en is het niet meer mogelijk te solliciteren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Over Twents Carmel College

Naam school
Adres
Lyceumstraat 36 , 7572CR Oldenzaal
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Twents Carmel College vind je op: twentscarmelcollege.nl.

Het Twents Carmel College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.