Vacature Docent LB Biologie 0,8 fte (0164) in Bergen op Zoom

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent LB Biologie 0,8 fte (0164) 
Datum online
2021-06-11 11-06-2021
Sluitingsdatum
9-7-2021
Met ingang van
11-06-2021
FTE
0,8
Omschrijving
Roncalli scholengemeenschap is een in het groen gelegen rk/pc-samenwerkingsschool voor atheneum, havo en vmbo-tl (mavo) met 1.113 leerlingen. De school streeft ernaar leerlingen op een vooruitstrevende manier onderwijs te bieden. De werkwijze, vanuit een Daltonvisie, op onze school doet recht aan individuele verschillen tussen leerlingen en mondt uit in een eigen tempo werkwijze waarbij leerlingen leren in toenemende mate eigen keuzes te maken. Zo ontwikkelen zij zich tot volwassenen die in de huidige maatschappij verantwoordelijkheid kunnen dragen en goed kunnen samenwerken met anderen. Op deze wijze doen we recht aan onze slogan: Roncalli, méér dan een diploma!

Roncalli Scholengemeenschap heeft vanwege waarneming verlof van een collega van
4 oktober 2021 t/m 11 februari 2022 de volgende vacature:

Docent LB Biologie 0,8 fte

Wij zijn bij voorkeur op zoek naar bevoegde kandidaten in het tweedegraadsgebied. We nodigen echter ook startende / studerende docenten van harte uit om te solliciteren.

Contactpersoon voor deze vacature is mevr. drs. A. van Put (0164-241050)

Solliciteren:
U kunt uw motivatiebrief en CV tot uiterlijk vrijdag 9 juli 2021 insturen via de website van Ons Middelbaar Onderwijs:
Docenten - Werken bij Ons Middelbaar Onderwijs (omo.nl)

Over Roncalli Scholengemeenschap

Adres
Tuinderspad 6 , 4613CA Bergen op Zoom Brabant
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
De Roncalli Scholengemeenschap is een rk/pc-samenwerkingsschool voor atheneum, havo en vmbo-theoretische leerweg (vmbo tl). Vanuit een daltonvisie wordt invulling gegeven aan tempo differentiatie. Leerlingen doen benodigde kennis op en maken een persoonlijke ontwikkeling door waarbij zij geleidelijk leren omgaan met zelfstandigheid, samenwerken en verantwoordelijkheden. De school heeft hierbij oog voor alle leerlingen en biedt een gastvrije leeromgeving waar normen en waarden, respect, vertrouwen in jezelf en in de ander, betrokkenheid en een persoonlijke omgang tussen leerling en docent centraal staat. Identiteit krijgt vorm langs de lijn van goed onderwijs, een goed mens en goed leven.
Bijzonderheden
Roncalli SG maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.