Vacature Docent wiskunde in Hengelo

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent wiskunde 
Datum online
2021-06-11 11-06-2021
Sluitingsdatum
2-7-2021
Met ingang van
01-08-2021
Referentienummer
4405
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,3 - 0,5
Omschrijving

Ben jij docent wiskunde in het eerste- en/of tweedegraads vakgebied en daag jij leerlingen uit zichzelf te overtreffen? Ben je per 1 augustus 2021 beschikbaar en wil je tijdelijk aan de slag bij ons op Het Twickel College in Hengelo?Reageer dan op deze vacature

Jouw werkzaamheden

Je geeft lessen wiskunde aan leerlingen in onder- en bovenbouw van havo/vwo. Je coacht de leerlingen, geeft ze ruimte en vertrouwen en een zetje in de goede richting als dat nodig is. Zo zorg je dat ze zich verder ontwikkelen en dat geeft jou energie want het is fantastisch om leerlingen te zien groeien.

Jouw profiel

Je beschikt over een eerste- en/of tweedegraads bevoegdheid voor het vak wiskunde. Je bent gemotiveerd en door jouw manier van lesgeven weet je leerlingen te boeien en te inspireren voor het vak wiskunde.

Jouw werkplek

Scholengroep Carmel Hengelo is een brede interconfessionele scholengemeenschap voor havo, atheneum, gymnasium en vmbo. Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs: Lyceum de Grundel, Twickel College Hengelo, Twickel College Borne, Twickel College Delden, VMBO CT Stork College en Avila College. Binnen de scholengroep werken ongeveer 400 medewerkers voor ruim 4.000 leerlingen op 6 locaties.

Het Twickel College Hengelo biedt onderwijs aan op havo, atheneum en atheneum plus niveau. Het Twickel College Hengelo leeft en leert vanaf januari 2017 in een prachtig nieuw onderwijsgebouw met topfaciliteiten. We bieden kwaliteit met eigentijdse onderwijsvormen, een optimale ontplooiing van alle leerlingen en een persoonlijke benadering. Op het Twickel College heerst een creatief klimaat waarin iedereen zich mag onderscheiden.

Ons aanbod

Het betreft een tijdelijk, parttime dienstverband van 0,3 – 0,35 fte. Ingangsdatum: 1 augustus 2021.

Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro (schaal LB) of maximaal 5.012 euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal LC). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering.

Scholengroep Carmel Hengelo maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij de heer R. Schulten, teamleider, bereikbaar via telefoon: 074 - 2 55 53 33 of 06 - 39 57 07 19.

Solliciteren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

Eisen

Functie-eisen
1e en/of 2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB of LC
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB of LC, maximaal bruto maandsalaris is afhankelijk van de salarisschaal

Over Scholengroep Carmel Hengelo

Adres
Grundellaan 36 , 7552ED Hengelo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over Scholengroep Carmel Hengelo vind je op: carmelhengelo.nl.

Scholengroep Carmel Hengel is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.