Vacature Roostermaker in Raalte

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Roostermaker 
Datum online
2021-06-11 11-06-2021
Sluitingsdatum
2-7-2021
Met ingang van
01-08-2021
Referentienummer
4399
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,7 - 0,8
Omschrijving

Meesterpuzzelaar gezocht! Ben jij een enthousiaste, ervaren roostermaker met kennis van het roosterprogramma Zermelo en ben je toe aan een nieuwe uitdaging in het onderwijs? Wij zoeken iemand die blij wordt van het maken van de roosters, maar ook van ingewikkelde roostervraagstukken. Ben jij goed in het leggen van verbanden, kun je goed combineren en plannen? Vind je het leuk om dagelijks middenin de organisatie te staan en kun je per augustus bij ons aan de slag in Raalte? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden

Je maakt roosters in de laatste versie van het programma Zermelo. De werkzaamheden zijn:

  • het maken van het jaarrooster, dagrooster, toetsrooster;
  • roosters voor rapportenvergaderingen, e.d;
  • verzamelen van managementinformatie en  sparringpartner zijn van het management team als het gaat om allerhande zaken rondom de organisatie en de logistiek van het onderwijs;
  • analyseren van knelpunten en proactief oplossingen aandragen.

Jouw profiel

Je hebt hbo werk- en denkniveau en je bent analytisch sterk. Je hebt ervaring met logistieke processen. Kennis van lesroosterprogramma Zermelo is een must en enige jaren werkervaring in soortgelijke functie is zeer wenselijk.  
Daarnaast ben je communicatief vaardig, kun je goed met mensen omgaan en ben je flexibel. Je kunt een goede afweging maken tussen het organisatiebelang en het belang van individuele collega's. Je vindt het een uitdaging om te puzzelen en je bent sterk in plannen en organiseren.

Jouw werkplek

Carmel College Salland in Raalte is een brede scholengemeenschap met meer dan 2.500 leerlingen en ruim 300 medewerkers. Een school waar volop mogelijkheden zijn om in gezamenlijkheid verder te bouwen aan het onderwijs. We bieden praktijkonderwijs, vmbo basis, kader en gemengd theoretische leerweg, havo, vwo en vwo+. In leerjaar drie en vier vmbo bieden wij het profiel "Dienstverlening en Producten" aan. 

De werkzaamheden vinden plaats op het Carmel College Salland in Raalte. De roosterwerkzaamheden zijn onderdeel van de sector bedrijfsvoering. Deze sector kent twee teams: centrale dienst en facilitaire dienst. De rooster- en formatiewerkzaamheden vallen binnen de centrale dienst. De sector bedrijfsvoering ondersteunt de twee onderwijssectoren havo/vwo en vmbo-praktijkonderwijs.

Ons aanbod

Het betreft een parttime baan van 0,7- 0,8 fte met ingang van augustus 2021. Er is sprake van een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast.

Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal € 3.467 euro bruto per maand op basis van een volledige baan (schaal 8). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering.

Het Carmel College Salland maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Nieuwsgierig naar meer?

Meer over onze school vind je op www.carmelcollegesalland.nl
Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature? Stefanie Geerdink, directeur bedrijfsvoering, beantwoordt ze graag. Zij is te bereiken via 0572 - 34 85 00.

Procedure en solliciteren 

Ben je geknipt voor deze baan? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton op de Carmelsite. 
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren. De sollicitatiegesprekken vinden z.s.m. plaats.

 Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
OOP 8
Arbeidsvoorwaarden
Maximaal 3.467,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 8).

Over Carmel College Salland

Adres
Florens Radewijnsstraat 6 , 8101BW Raalte
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Carmel College Salland vind je op: www.carmelcollegesalland.nl.

Carmel College Salland is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.