Vacature Docent Lichamelijke Opvoeding, 1e graad in Purmerend

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Lichamelijke Opvoeding, 1e graad 
Datum online
2021-06-11 11-06-2021
Sluitingsdatum
26-6-2021
Met ingang van
1-8-2021
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1,0000 fte
Aantal uren
20
Omschrijving
De Purmerendse ScholenGroep heeft voor de vestiging Jan van Egmond Lyceum van 23 augustus 2021 tot en met 24 december 2021 een tijdelijke vacature ter vervanging van een medewerker die met zwangerschapsverlof is.
Docent LB Lichamelijke Opvoeding, 1e graad
(1,0 fte)


Naar wie zijn wij op zoek? 
Als docent lichamelijke opvoeding ga je lesgeven aan de havo/vwo-leerlingen. Je verzorgt circa 20 lessen op het gebied van lichamelijke opvoeding en bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je weet de lesstof goed over te brengen en je begeleidt en coacht leerlingen bij hun leerdoelen. Je onderhoudt contacten met ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving en ben je in staat om het maximale uit een leerling te halen.

Eisen

Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Wat breng jij mee? 
Je bent in bezit van een eerstegraads bevoegdheid lichamelijke opvoeding of je bent studerend hiervoor. Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden en je hebt affiniteit met lesgeven aan havo/vwo leerlingen. Je bent enthousiast, oplossingsgericht en bovenal een teamspeler. Onderwijsvernieuwingen volg je op de voet en je bent vaardig met nieuwe (interactieve) media.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij? 
Een leuke en dynamische leeromgeving met bevlogen en betrokken collega’s. De functie is gewaardeerd in schaal LB, maximaal € 4.301,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt de Purmerendse ScholenGroep bovenop de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden uit de CAO een op ontwikkeling gericht taakbeleid, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en diverse ziektekostenverzekeringen. Je ontvangt een MacBook in bruikleen voor gebruik in de interne digitale schoolomgeving. Het betreft een tijdelijke vacature ter vervanging van een medewerker die met zwangerschapsverlof is.

Over Jan van Egmond Lyceum

Naam school
Adres
Hoornselaan 10 , 1442AX Purmerend Noord-Holland
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Afdeling P&O
Omschrijving

De Purmerendse ScholenGroep (PSG) is een samenwerkingsverband van zes scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Waterland en omliggende gemeenten. De organisatie kent een campus havo/vwo (het Jan van Egmond Lyceum en het Da Vinci College), een campus vmbo/pro (SG Antoni Gaudí, SG Nelson Mandela, SG W.J. Bladergroen, het SG Gerrit Rietveld) en ondersteunende diensten.

Binnen onze scholengroep liggen er kansen voor zowel eerste- als tweedegraads docenten. De grote verscheidenheid aan scholen binnen onze groep staat garant voor een zeer afwisselende baan.

Bijzonderheden

Het Jan van Egmond Lyceum is onderdeel van de Purmerendse ScholenGroep.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren? 
Je kunt hieronder voor 27 juni via de button 'Solliciteren' jouw gegevens achterlaten en jouw C.V. en motivatiebrief uploaden. Uitsluitend rechtstreekse reacties van sollicitanten via onze website of via de site van meesterbaan worden door ons in behandeling genomen. Acquisitie of bemiddeling wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.