Vacature Onderwijsassistent RSG NOV in Epe

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent RSG NOV 
Datum online
2021-06-10 10-06-2021
Sluitingsdatum
20-6-2021
Met ingang van
01 augustus 2021
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1.0 fte
Aantal uren
Fulltime
Omschrijving
Per 01 augustus 2021 zijn wij voor de onderbouw op zoek naar een fulltime 

Onderwijsassistent voor 1,0 fte (Nederlands, Engels en wiskunde) 

Context van de functie: 
Als onderwijsassistent geef je vakinhoudelijke ondersteuning in de klas. Het gaat om ondersteuning bij de kernvakken Nederlands, Engels en Wiskunde in de onderbouw op alle niveaus.  

Als onderwijsassistent assisteer je de docent bij de voorbereiding en uitvoering van lessen. In samenspraak met de docent begeleid je leerlingen (individueel of in groepjes) bij hun schoolwerk of planning. Je voert gevarieerde en brede onderwijsondersteunende taken uit waarbij de aanpak vooraf is vastgesteld in overleg met de docent.  

Het betreft een tijdelijke vacature voor schooljaar 2021/2022 in verband met de inzet van NPO-projectgelden, met de mogelijkheid tot verlenging in het schooljaar 2022/2023. Je komt te werken op een fijne, brede, kleinschalige scholengemeenschap. 

Eisen

Opleiding
Overige of Pabo
Functie-eisen
Wat wij vragen: 
 • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding onderwijsassistent of PABO of relevante werkervaring 
 • Je hebt (enige) ervaring met het begeleiden van (groepen) kinderen/leerlingen, bij voorkeur binnen het voortgezet onderwijs
 • Je beschikt over pedagogische en didactische kennis en vaardigheden 
 • Je kunt goed  samenwerken
 • Je voelt affiniteit met de leerlingen, van basisberoeps tot en met atheneum 
 • Je kunt goede gesprekken voeren met de leerlingen en bent bereid je op dit gebied te laten (bij-)scholen 
 • Je kunt leerlingen goed motiveren 
 • Je bent effectief in je communicatie (ook naar ouders) 
 • Je bent in staat om een groep te managen 
 • Je kunt goed omgaan met onverwachte gebeurtenissen en je denkt zelf mee over oplossingen 
 • Je bent inhoudelijk voldoende in staat de leerlingen te helpen bij de kernvakken, waarbij in elk geval het vak Engels geen problemen voor je oplevert. Als je in één van de andere vakgebieden minder geïnteresseerd bent, nodigen we je toch uit om te solliciteren. 
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan kijken wij uit naar je sollicitatie. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 6
Arbeidsvoorwaarden
Wat wij bieden:
 • Een aanstelling van 1 fte verdeeld over 5 dagen
 • Afwisselend werk op een fijne,  brede, kleinschalige  scholengemeenschap
 • Een salaris in schaal 6: minimaal bruto per maand o.b.v. fulltime € 1925,- en maximaal € 2785,-) van de CAO-VO. Inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring
 • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding conform de CAO-VO

Over RSG N.O. Veluwe

Naam school
Adres
Schotweg 1 , 8160AK Epe
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. E. Sellies
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Aurora OnderwijsGroep is een samenwerking tussen primair en voortgezet algemeen toegankelijk onderwijs op de Veluwe en omgeving. Het voortgezet onderwijs van de scholen RSG N.O.- Veluwe en RSG Slingerbos Levant en het basisonderwijs van de scholen van Stichting Proo vallen binnen de Aurora OnderwijsGroep.

Een leven lang jezelf mogen zijn. Jezelf mogen ontwikkelen. Dat is allesbehalve vanzelfsprekend, maar voor onze scholen het vergezicht waaraan we werken.

Vrijheid, relatie en diversiteit
Het openbare karakter verbindt de drie stichtingen en de scholen met elkaar. De kernbegrippen vrijheid, relatie en diversiteit zijn het kompas van de wijze van (samen)werken. De scholen hebben de ruimte om eigen keuzes te maken hoe zij het openbare karakter zichtbaar, voelbaar en merkbaar maken in hun omgeving.

RSG N.O.-Veluwe
De RSG N.O.-Veluwe is een brede scholengemeenschap van (tweetalig) atheneum / havo / mavo / vmbo (incl. lwoo) en is gevestigd in Epe. Op dit moment telt de school 950 leerlingen en 140 medewerkers.

Bij de RSG bereiden wij onze leerlingen voor op actief burgerschap, met oog voor de ander en waardering van onze democratie. Dit betekent een eigentijds en uitdagend onderwijsaanbod, waarbij ieder kind telt op basis van zijn of haar individuele kwaliteiten en mogelijkheden.

Met oog voor elkaar bereiden we leerlingen in een goede sfeer voor op hun loopbaan en hun rol in de wereld. We zorgen ervoor dat het onderwijs past bij de maatschappelijke en politieke context en bieden tegelijkertijd ruimte aan individueel maatwerk. Dat kan niet zonder intensieve begeleiding van leerlingen. Zo helpen we de leerlingen de uitdaging van uitzonderlijk grensverleggende persoonlijke groei aan te gaan, in een omgeving waar ze ertoe doen. Dit gebeurt vanuit een neutraal openbare visie. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor vragen en inlichtingen kun je contact opnemen met Jan Kooger, teamleider onderbouw van  de RSG N.O.-Veluwe via e-mail: j.kooger@rsgnov.nl of telefoon 06-57562861 (op vrijdag is Jan niet bereikbaar)

Je kunt uiterlijk 20 juni solliciteren. 
Je kunt jouw sollicitatiebrief met motivatie via Meesterbaan sturen t.a.v. Elize Sellies HR Adviseur a.i. 

Wij zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet! 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.