Vacature Roostermaker 0.5 wtf 0712163 in Bergen op Zoom

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Roostermaker 0.5 wtf 0712163 
Datum online
2021-06-10 10-06-2021
Sluitingsdatum
23-6-2021
Met ingang van
10-06-2021
FTE
0,5
Omschrijving
Roostermaker (0.5 tot 1.0 WTF)

’t Ravelijn te Steenbergen
Pak je kans op ’t R@velijn!

Als roostermaker ben je de spil in het web binnen de school met betrekking tot de roostering. Je verzamelt informatie ten behoeve van het dagrooster, toetsroosters, ouderavonden en andere activiteiten. Je vertaalt de wensen van de diverse partijen naar de (les)roosters. Je houdt hierbij rekening met de gestelde kaders van wet- en regelgeving en de werkafspraken. Je bespreekt knelpunten met de directie van de school en geeft alternatieven aan.

De werkzaamheden van de roostermaker vragen een dienstverband van 0.5 wtf. Er bestaat, indien je in het bezit bent van de juiste bevoegdheid, de mogelijkheid om naast deze functie ingezet te worden in het onderwijsproces in de functie van instructeur.

Van onze nieuwe collega verwachten we:
• Je hebt affiniteit en ervaring met het maken van roosters binnen het onderwijs;
• Je bent vaardig in het werken met automatische systemen en hebt ervaring met Magister en het roosterprogramma Zermelo;
• Je werkt nauwkeuring en hebt een groot kwaliteitsbewustzijn;
• Je kunt een goede balans vinden tussen de verschillende belangen van partijen;
• Je bent communicatief vaardig;
• Je bent creatief en kan buiten de kaders denken.

Wat mag je van ons verwachten:
Een benoeming als roostermaker (schaal 8) per 1 september 2021 (eerder of later afhankelijk van beschikbaarheid). In eerste instantie zal je een aanstelling krijgen tot einde schooljaar, bij goed functioneren zal deze worden omgezet naar onbepaalde tijd. Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs cao. Inschaling is afhankelijk van je competenties, opleiding en werkervaring. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers ook zichzelf blijven ontwikkelen. Daarvoor krijg je bij ons alle ruimte. We bieden ontwikkelingsmogelijkheden, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent zelf eigenaar van je loopbaan.

Onze school:
‘t Ravelijn is een middelbare school in Steenbergen voor mavo en voorbereidend MBO. Wij hebben de volgende leerwegen: TOPmavo, kaderberoepsgerichte- en basisberoepsgerichte leerweg. Binnen deze leerwegen werken we volgens het R@velijn Domeinleren. Sinds augustus 2018 zijn we daarnaast begonnen met een ander onderwijstype, namelijk R@velijn Agora.

Onze school is onderdeel van de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.; een sterke onderwijsspeler in de regio. De organisatie kenmerkt zich door kleinschaligheid, kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding. Op haar beurt is de scholengroep onderdeel van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) in Tilburg; een vereniging van scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant. De scholen kennen een aanbod van gymnasium tot en met praktijkonderwijs.

Wil je meer weten?
Bezoek dan vooral de websites www.ravelijnstb.nl en www.omo.nl voor meer informatie. Als je daarna nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Huibert de Jonge, directeur ’t Ravelijn, via h.jonge@sgboz.nl of 0167-525070).

Geïnteresseerd?
Hebben we jou weten te inspireren? Solliciteer dan via www.omo.nl, op deze website kun je je motivatiebrief en CV uploaden. Solliciteren kan t/m 23 juni . Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen.

Over OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.

Adres
Bolwerk-Zuid 170 , 4611DX Bergen op Zoom Brabant
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. bestaat uit vier vestigingen: het Mollerlyceum en de ZoomMAVO te Bergen op Zoom, het ZuidWestHoek College te Ossendrecht en 't Ravelijn te Steenbergen. De scholengroep is een sterke onderwijsspeler in de regio en profileert zich als kansenschool. Het onderwijsaanbod bestaat uit breed vmbo, havo, atheneum en gymnasium.
Kenmerkend zijn de kleinschaligheid van de organisatie en de kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding. Alle 2000 leerlingen binnen de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. krijgen ‘onderwijs op maat’.
Bijzonderheden
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e..o. maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.