Vacature 162119 docent biologie, 0,6 fte, 2e graad, verv in Stevensbeek

Onderwijs

Vacature

Functietitel
162119 docent biologie, 0,6 fte, 2e graad, verv 
Datum online
2021-06-09 09-06-2021
Sluitingsdatum
20-6-2021
Met ingang van
09-06-2021
FTE
0,6
Omschrijving
Ben jij de docent die…

• de relatie met de leerling centraal stelt,
• vanuit die relatie werkt aan ontwikkeling van persoonlijke leertrajecten,
• samen onderwijs wil maken,
• vanuit een reflectieve houding wil blijven leren,
• kansen ziet om ict in te zetten voor onderwijsontwikkeling?

Dan zoeken wij jou! Voor Metameer Stevensbeek zijn op zoek naar een:
Docent biologie

• 0,6 fte vanaf 1 augustus 2021 ter vervanging van een afwezige collega;
• Voor het verzorgen van lessen biologie in het tweedegraadsgebied;
• Bevoegdheid biologie 2e graad;
• Salaris conform CAO VO in schaal LB; arbeidsvoorwaarden conform CAO OMO.

Metameer loopt voorop in de vorming van persoonlijke leertrajecten. Hierbij is de ontwikkeling van de leerling het uitgangspunt. Relatie komt vóór prestatie. We zijn een innovatieve school die vanuit partnerschap met leerling, collega’s, ouders en samenleving steeds op zoek is naar de volgende stap in onderwijs en begeleiding. Hierbij staat het leren van alle deelnemers centraal. Metameer geeft onderwijs aan 1.800 leerlingen verdeeld over twee locaties: één in Stevensbeek en één in Boxmeer. Er zijn ca. 260 personeelsleden die deel uitmaken van Metameer. Beide locaties bestaan uit kleinere teams. Hiermee is kleinschaligheid ingebouwd voor medewerkers en leerlingen. Aandacht, kwaliteit en innovatie zijn onze kernwaarden.

Méér met onderwijs
Leerlingen ontwikkelen zich op hun eigen niveau. Wij verwachten van onze docenten dat ze de leerling leiden, begeleiden en loslaten. Dit hangt af van de leervraag van het kind. Leerlingen behalen het diploma dat bij hen past. En er is meer... ze ontdekken waar ze goed in zijn, wat ze met hun talenten willen en wat ze kunnen. Ze leren hoe zij zich waardevol kunnen inzetten in de samenleving.

Jij als docent
Als docent ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling van leerlingen. Persoonlijke aandacht en ondersteuning voor de leerlingen draagt Metameer hoog in het vaandel. Je werkt in teams samen met collegiale docenten, maar er is ook aandacht voor de individuele professionalisering in je eigen vakgebied.

Belangstelling?
Spreekt dit je aan? Wil jij hieraan bijdragen en deel uitmaken van ons team?
Solliciteer dan op een van onze vacatures.

Je motivatie, met curriculum vitae kun je tot en met zondag 20 juni 2021 versturen t.a.v. Jaap Folkersma. Je kunt uitsluitend solliciteren op deze functie via de website www.omo.nl.

Meer informatie over deze functie? Neem contact op met Dorien van der Zande, teamleider Stevensbeek. Neem ook een kijkje op onze website: www.metameer.nl.

Op deze sollicitatie is de sollicitatiecode van Metameer van toepassing.

Over Metameer

Naam school
Adres
Stevensbeekseweg 8A , 5804AB Stevensbeek
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Metameer is een moderne school met alle vormen van onderwijs. Metameer geeft onderwijs aan ruim 1900 leerlingen verdeeld over twee locaties, één in Stevensbeek en één in Boxmeer. Er zijn ca. 280 personeelsleden die deel uitmaken van het team. De locaties bestaan uit meerdere kleinere teams, zodat kleinschaligheid wordt ingebouwd voor medewerkers en leerlingen.  Metameer staat voor aandacht, kwaliteit en innovatie. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.