Vacature Docent Nederlands in Hengelo

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Datum online
2021-06-10 10-06-2021
Sluitingsdatum
2-7-2021
Met ingang van
01-08-2021
Referentienummer
4388
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 - 0,8
Omschrijving

Wij zoeken een enthousiaste tweedegraads docent Nederlands die trots is op zijn/haar vak! Weet jij havo/vwo-leerlingen te motiveren en te inspireren vanuit onze visie 'verwonderen, ondernemen en delen' en ben je beschikbaar voor een baan in Hengelo? Reageer dan snel op deze mooie en uitdagende vacature!

Jouw werkzaamheden

Je geeft lessen Nederlands aan leerlingen in voornamelijk de onderbouw van het havo/vwo.

Jouw profiel

Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid voor het lesgeven in het vak Nederlands. Ben je studerend voor een eerstegraads bevoegdheid Nederlands, dan nodigen we je ook uit om te solliciteren. Je bent gemotiveerd en je weet als geen ander hoe je de theorie in praktijk kunt brengen. Door jouw manier van lesgeven weet je leerlingen te boeien en te inspireren voor jouw vak.

Jouw werkplek

Scholengroep Carmel Hengelo is ontstaan uit de samenwerking tussen twee scholengemeenschappen (Sg. De Grundel en Sg. Twickel), die beiden onderwijs aanbieden voor vmbo, havo en vwo. Je werkt op locatie Lyceum de Grundel. Deze locatie is gehuisvest in een fraai schoolgebouw nabij het centrum van Hengelo.

Op Lyceum de Grundel verzorgen 90 medewerkers havo-, atheneum- en gymnasiumonderwijs aan ca. 850 leerlingen. Lyceum de Grundel is een lerende organisatie met een hoogwaardig kennisniveau en een sterke betrokkenheid bij leerlingen. Er is veel ruimte voor de eigen inbreng van medewerkers.

In de missie en de visie van de school heeft het Lyceum de Grundel de formatieve manier van werken omarmd. Van onze nieuwe collega verwachten we een actieve rol in de verdere implementatie van formatief werken in het vak en in de school.

Ons aanbod

Het betreft een parttime baan van 0,6 tot 0,8 fte, tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband. Ingangsdatum: 1 augustus  2021. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledig dienstverband. .Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering.

Meer weten? 

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij Judith Prakken, teamleider, telefoonnummer: 06 - 51 55 75 29.

Solliciteren 

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren. 

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op je premie ziektekostenverzekering.

Over Scholengroep Carmel Hengelo

Adres
Grundellaan 36 , 7552ED Hengelo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over Scholengroep Carmel Hengelo vind je op: carmelhengelo.nl.

Scholengroep Carmel Hengel is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.