Vacature Onderwijsassistent in Twello

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent 
Datum online
2021-06-10 10-06-2021
Sluitingsdatum
20-6-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8-1
Omschrijving
Ben jij op zoek naar een baan vol afwisseling en wil je leerlingen helpen hun vaardigheden te ontwikkelen? Vind je het leuk om flexibel ingezet te worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omvang
Voor onze locatie Twello zijn wij per 1 augustus 2021 op zoek naar meerdere onderwijsassistenten (0,8 – 1,0 FTE). In eerste instantie voor de duur van het schooljaar, met zicht op een tijdelijke verlenging.  

Wat ga je doen?
Als onderwijsassistent ondersteun je één onderwijsteam met verschillende taken. Je ondersteunt de docenten bij de voorbereiding en uitvoering van lessen. Je vangt lessen op en/of houdt toezicht in alle klassen binnen het vmbo en het Groene Lyceum. Zo gaan leerlingen zelfstandig, onder jouw toeziend oog, aan het werk met de lesstof die ze van de docent krijgen. Je bent altijd onder begeleiding van een docent (soms op afstand) aan het werk. Per team zullen er in overleg ook andere taken aan het pakket kunnen worden toegevoegd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld zorgleerlingen ondersteunen of helpen bij het voorbereiden van een praktische opdracht bij biologie.

Eisen

Functie-eisen
Je profiel
  • Je hebt een afgeronde opleiding Onderwijsassistent niveau 4 of een vergelijkbare opleiding;
  • Je hebt kennis van pedagogiek en didactiek;
  • Je hebt ervaring met het werken met (vmbo) leerlingen;
  • Je beschikt over organisatietalent, stelt prioriteiten en zorgt ervoor dat benodigde middelen op het juiste moment beschikbaar zijn;
  • Je bent communicatief vaardig, enthousiast en houdt van een uitdaging;
  • Je bent flexibel; je werkzaamheden zijn zeer gevarieerd en niet altijd voorspelbaar, maar voor jou is dit geen probleem;
  • Je kunt goed samenwerken en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Waar staan we voor?
Zone.college verzorgt groots en groen onderwijs voor alle generaties. Met zorg en aandacht bieden wij leerlingen, studenten en medewerkers een groene, uitdagende leeromgeving waarin ze nieuwe mogelijkheden ontdekken. En waarin ze zich ontwikkelen met hoofd, hart en handen. Zelf en vooral samen. Zo groeien ze uit tot zelfbewuste, zorgzame, ondernemende en maatschappelijk betrokken mensen. Wereldburgers met oog voor duurzaamheid en leefbaarheid. Zo halen wij ieders beste binnenste buiten.

Wat kun je van ons verwachten?
Bij Zone.college doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich op hun gemak voelen en geven je de  vrijheid om het onderwijs in samenwerking met je collega’s vorm te geven. Middels studiedagen en scholing kun jij je als onderwijsassistent verder ontwikkelen. Wij zien jou, als unieke medewerker en zetten je graag in op je talenten!

Salaris is conform cao mbo (schaal 6) en een aantal Zone.college-specifieke arbeidsvoorwaarden, kijk hiervoor op onze website.

Over Zone.college

Naam school
Adres
Meester Zwiersweg 4 , 7391HD Twello
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie Sollicitatie informatie
Niveau
lwoo, vmbo
Omschrijving
Waar kan je beter werken aan de wereld van morgen dan bij Zone.college? We zijn de grootste groene opleider van Oost-Nederland en bieden eigenzinnig, praktijk-rijk en vooruitstrevend onderwijs met persoonlijke aandacht voor vmbo-leerlingen, mbo-studenten en medewerkers in de groene sector. Doe met ons mee en draag op je eigen unieke manier bij aan de visie van Zone.college: een gezonde, groene toekomst van mens en wereld. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Heb je nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Henri Kerkdijk (waarnemend teamleider) op telefoon nummer: 088-2620800. Hij vertelt je graag meer over deze functie! 

Wil je reageren? Stuur je cv en motivatie uiterlijk 20 juni door op de button “Solliciteren” te klikken. We zien ernaar uit kennis met je te maken. 

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Maaike Jansen (recruiter, aanwezig op maandag tot en met woensdag) op telefoonnummer: 088-262 0999 (optie 2) of via solliciteren@zone.college

Deze vacature is zowel intern als extern gepubliceerd.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.