Vacature Docent lichamelijke opvoeding in Enschede

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent lichamelijke opvoeding 
Datum online
2021-06-10 10-06-2021
Sluitingsdatum
18-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Referentienummer
4386
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5 - 0,65
Omschrijving

Ben jij op zoek naar een prachtige baan in het praktijkonderwijs en heb je een groot hart voor jongeren bij wie de ontwikkeling niet vanzelfsprekend gaat? Werk jij vanuit het principe eerst relatie, dan prestatie? En ben jij een energieke docent lichamelijke opvoeding? Kun jij leerlingen laten ervaren hoe leuk sporten en bewegen is? Maak dan werk van deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden

Je verzorgt de lessen lichamelijke opvoeding aan leerlingen in de onder- en bovenbouw van het PrO en daagt de kinderen sportief uit. Door jouw ervaring met de doelgroep van het praktijkonderwijs weet je precies hoe je leerlingen met een leerachterstand, soms in combinatie met gedragsproblematiek, goed kunt begeleiden. Voor de leerlingen ben je dan ook een goede coach en werk je echt vanuit het principe eerst relatie, dan prestatie. Je geeft leerlingen vertrouwen en biedt ze kansen. Je hebt hart voor de leerlingen, ziet ze graag groeien en bereidt ze met geduld, maar vol enthousiasme, voor op een passende plek in de samenleving.

Jouw profiel

Onze leerlingen verdienen een leerkracht die goed om kan gaan met de doelgroep van het praktijkonderwijs. Daarom geven we de voorkeur aan kandidaten die duidelijk kiezen voor werken met deze doelgroep en/of ervaring hebben met deze doelgroep. Je beschikt over uitstekende coachingsvaardigheden, bent pedagogisch sterk en goed in verbinding met leerlingen. Verder staan collegialiteit en teamspirit bij jou hoog in het vaandel. Zo pas je goed binnen ons team waar de onderlinge samenwerking sterk is. 

Jouw werkplek

Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede. Hierdoor zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor elke leerling gewaarborgd. Op locatie Vlierstraat is het Praktijkonderwijs gevestigd. We kennen al onze leerlingen en ontdekken samen hun sterke punten. We leren leerlingen vertrouwen te hebben in hun eigen mogelijkheden. Zo laten we ze groeien als persoon en begeleiden we hen naar een passende plek in de samenleving. 

Ons aanbod

Het betreft een parttime baan (0,5 - 0,65 fte), tijdelijk met uitzicht op vast dienstverband. 

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301 euro (schaal LB) of maximaal 5.012 euro (schaal LC) bruto per maand bij een volledige werkweek 
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 

Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Heb je nog vragen? Julie Kuijpers beantwoordt ze graag. Julie is bereikbaar per e-mail: j.kuijpers@bc-enschede.nl. 

Reageren

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties gaat de vacature offline.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
1e en 2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB of LC
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB of LC, maximaal bruto maandsalaris is afhankelijk van de salarisschaal

Over Bonhoeffer College

Naam school
Adres
Vlierstraat 77 , 7544GG Enschede Overijssel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Bonhoeffer College in Enschede vind je op: www.bc-enschede.nl.

Bonhoeffer College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.