Vacature Pedagogisch Conciërge in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Pedagogisch Conciërge 
Datum online
2021-06-10 10-06-2021
Sluitingsdatum
10-7-2021
Met ingang van
01-08-2021
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving
Voor aankomend schooljaar is Calvijn Juliana op zoek naar een pedagogische conciërge voor 1,0 fte.

De functie:
Als pedagogisch conciërge bij Calvijn Juliana is het belangrijk dat je een bijdrage levert aan een veilig, respectvol en prettig school- en werkklimaat. Hierbij kan je denken aan: het creëren van een veilig schoolklimaat door het signaleren van onregelmatigheden en hier adequaat op te anticiperen, of het toezicht houden op het naleven van voorschriften door de leerlingen. Door je aanstekelijke enthousiasme stimuleer je leerlingen om mee te doen aan activiteiten en vermaak. Je maakt regelmatig een praatje met de leerlingen en zorgt voor een luisterend oor.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebouw en de tuin rondom de school. We zijn op zoek naar een conciërge die de meeste eenvoudige onderhoudsklussen zelf kan uitvoeren.

Ook ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van de kantine. Door jou ziet deze er spic en span uit, waardoor er geen gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Ook zorg je ervoor dat apparaten en/of systemen optimaal kunnen functioneren en voer je regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit. Tijdens de pauzes surveilleer je in de aula en/of de kantine en, indien nodig, vervang of ondersteun je je collega conciërges.

Als pedagogische conciërge fungeer je tevens ook als gastheer. Zo zorg je onder andere voor een kopje koffie of thee voor de medewerkers. Je zorgt voor de juiste afhandeling van binnenkomende post en voert (telefonische) gesprekken met klanten/leveranciers. Eventuele vragen die hierbij ontstaan, behandel je op een juiste manier. Ook zorg je ervoor dat de voorraad binnen de scholen altijd in orde is.
 

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
Het is belangrijk dat je stressbestendig bent; jij blijft goed presteren onder tijdsdruk of onverwachte situaties. Je kan het overzicht bewaren als er meerdere taken tegelijkertijd opspelen. Je bent in staat om je ideeën en meningen op een juiste en begrijpelijke manier te formuleren. Je neemt hierbij voldoende initiatief om deze ideeën ook aan te dragen, zodat deze in werking kunnen worden gezet. Je bent in een hoge mate flexibel, zodat je makkelijk kan ingrijpen in onvoorziene en urgente situaties. Ook is het belangrijk dat je klantgericht bent en goed kan samen werken met andere collega’s. Verder voldoe je aan onderstaande criteria:
  • MBO niveau 4 met enkele jaren ervaring
  • sociale en communicatieve vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Enthousiast, betrokken en respectvol

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO VO schaal 5

Over Juliana

Naam school
Adres
Talingstraat 6 , 3082MH Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. A. Boom
Niveau
vmbo, mavo
Omschrijving
Juliana is een erkend Excellente School met thuiswerkvrij onderwijs. Wij zijn vanwege de goede prestaties en de unieke onderwijsaanpak al een aantal jaar op rij door de Onderwijsinspectie uitgeroepen tot Excellente school. Bij ons is een goede sfeer de basis voor goede resultaten. Door de huiswerkuren, onze intensieve leerlingbegeleiding en de nauwe samenwerking met ouders hebben wij al jaren een slagingspercentage van ruim boven de 90 procent.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren via Meesterbaan
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.