Vacature Docent Nederlands, eerstegraads in Oldenzaal

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands, eerstegraads 
Datum online
2021-06-10 10-06-2021
Sluitingsdatum
2-7-2021
Met ingang van
15-08-2021
Referentienummer
4397
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 - 0,9
Omschrijving

Ben jij de enthousiaste en professionele docent Nederlands, die zich met een team van betrokken collega's wil inzetten voor goed onderwijs? Past lesgeven aan havo- en vwo- leerlingen goed bij jou? Dan maken wij graag kennis met je!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen Nederlands aan leerlingen in leerjaar 3 en hoger van havo en vwo. 

Samen met jouw collega's ontwerp je een samenhangend en uitdagend onderwijsaanbod, waarmee het lukt om de leerlingen uit te dagen het beste uit zichzelf te halen. Je benut de mogelijkheden van digitaal leren en je lessen kenmerken zich door een constructieve werksfeer, mede als gevolg van een activerende didactiek. Monitoren van leervorderingen, formatief toetsen en het geven van persoonlijke feedback maken deel uit van deze didactiek.

Jouw profiel

Je beschikt over een eerstegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Nederlands. Net als je teamgenoten ben je betrokken bij het onderwijs en bij de leerling. De kans om een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen van het vak Nederlands pak je met beide handen aan. Door jouw pedagogische en didactische kwaliteiten én affiniteit met de bovenbouw havo/vwo vind je bovendien gemakkelijk aansluiting bij de doelgroep.

Eigenschappen waarin jij je herkent zijn: resultaatgericht, initiatiefrijk, analytisch vermogen, ontwikkelaar en teamspeler. Beschik je daarnaast over de vaardigheden om een toonaangevende rol te spelen op het gebied van onderwijs en ICT? Dan zijn we extra benieuwd naar jouw sollicitatie.

Jouw werkplek

Het Twents Carmel College (TCC) verzorgt voor Noordoost Twente een breed aanbod voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs, geïntegreerd en breed opgezet vmbo met leerwegondersteunend onderwijs, havo en vwo (atheneum en gymnasium). Het onderwijs aan ruim 5.000 leerlingen wordt gegeven op 6 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken ruim 500 medewerkers.

Locatie Lyceumstraat biedt havo en vwo-onderwijs aan de leerlingen van leerjaar 3 en hoger. We doen recht aan de basiseisen voor het voortgezet onderwijs; daarnaast hebben we aandacht voor de individuele leerlingen met een aanpak die afgestemd is op ieders persoonlijke mogelijkheden.

We handelen op basis van wederzijds respect en gezond verstand. Af en toe verrassen we elkaar en daar leren we van. Op deze manier komt iedereen tot zijn recht. Doordat de basis op orde is, hebben we ruimte om te exploreren, te ontdekken, zodat elke leerling zich maximaal kan ontplooien en het beste uit zichzelf kan halen.

Ons aanbod

Het betreft een baan van 0,6 – 0,9 fte, vanaf 15 augustus 2021 tot 21 januari 2022. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 5.012 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (LC). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Na 21 januari 2022 bestaat de mogelijkheid om nog voor 0,2 tot 0,3 fte werkzaam te blijven op locatie Lyceumstraat tot aan de zomervakantie. Het gaat dan om ondersteuningswerkzaamheden binnen je eigen vakgebied Nederlands - voor leerlingen die het afgelopen schooljaar achterstand hebben opgelopen.  

Het Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Stichting Carmelcollege betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:

Contactpersoon: Mevrouw (Emmily) de Vries
Functie: Adjunct-directeur bovenbouw
Telefoonnummer: 0541 - 57 27 80 / 06 - 51 53 64 36.

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren. 

 Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LC
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LC, maximaal 5.012,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Over Twents Carmel College

Naam school
Adres
Lyceumstraat 36 , 7572CR Oldenzaal
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Twents Carmel College vind je op: twentscarmelcollege.nl.

Het Twents Carmel College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.