Vacature Docent wiskunde in Oss

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent wiskunde 
Datum online
2021-06-10 10-06-2021
Sluitingsdatum
30-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Referentienummer
4389
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving

Ben jij tweedegraads docent wiskunde en wil je aan de slag op een sfeervolle school in Oss? Ben je beschikbaar per 1 augustus 2021? Solliciteer dan vandaag nog bij het Titus Brandsmalyceum!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen wiskunde aan leerlingen in de onderbouw en mogelijk in de bovenbouw.

Jouw profiel

Je beschikt over een (eerste- of) tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak wiskunde.

Jouw werkplek

Het Hooghuis (circa 4.800 leerlingen, ruim 580 medewerkers) is een brede scholengemeenschap met praktijkonderwijs, alle vmbo-afdelingen en -leerwegen, havo, atheneum en gymnasium. De school is de eerste en enige brede schoolgemeenschap in Oss en omstreken en is gehuisvest op zes locaties: vijf in Oss en één in Heesch. Ons motto is: 'het geheel is meer dan de som der delen'. Samen staan wij voor kwaliteit, veiligheid en gezamenlijkheid. Vernieuwende inspanningen zijn kenmerkend voor de locaties.
 
Het Hooghuis werkt vanuit gezamenlijke waarden aan ontplooiing en ontwikkeling, met respect voor ieders eigenheid. Iedereen krijgt de ruimte om gelukkig te worden.
Onder het motto 'eruit halen wat erin zit' kent onze school een lange traditie van onderwijs dat gericht is op kansen van kinderen. Van oudsher is de school bekend om zijn kwalitatief, goed en degelijk onderwijs.
 
Locatie Titus Brandsmalyceum kijkt graag vooruit. Met modern onderwijs bereiden we je voor op de maatschappij van morgen. We leggen daarbij de nadruk op vaardigheden zoals samenwerken, oplossingen bedenken, je flexibel opstellen, leiderschap tonen, omgaan met cultuur en culturen en weerbaar zijn. We ondersteunen persoonlijke groei; we stimuleren om op te komen voor je mening en in gesprek te gaan met anderen. Zo leren we van en met elkaar.

Ons aanbod

Het betreft een parttime of fulltime baan van 0,8 - 1,0 fte, tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband. Gewenste startdatum: 1 augustus 2021.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Afhankelijk van je bevoegdheid ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro (LB) of 5.012,- euro (LC) bruto per maand bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 

Het Hooghuis maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij Harold de Leeuw via telefoonnummer 0412 - 224 180.

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB of LC
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB of LC, maximaal bruto maandsalaris is afhankelijk van de salarisschaal Eindejaarsuitkering, pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op je premie ziektekostenverzekering.

Over Het Hooghuis

Naam school
Adres
Nelson Mandelaboulevard 2 , 5342CZ Oss
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Meer informatie over Het Hooghuis in Oss vind je op: www.hethooghuis.nl.

Het Hooghuis is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.