Vacature Docenten science en biologie in Haren - Groningen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docenten science en biologie 
Datum online
2021-06-10 10-06-2021
Sluitingsdatum
2-7-2021
Met ingang van
01-08-2021
Referentienummer
4395
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 1,2
Omschrijving

Ben jij een enthousiaste en ervaren tweedegraads docent science en/of biologie? Weet jij jouw passie voor het vak op inspirerende wijze over te brengen op onze leerlingen? En ben je per 1 augustus 2021 beschikbaar voor een baan bij het Maartenscollege in Haren? Kom dan ons team versterken!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen science aan leerlingen in leerjaren 1 en 2 en lessen biologie in leerjaar 3.

Jongeren zien groeien door kennis te delen en daardoor bij te dragen aan hun ontwikkeling zijn voor jou redenen waarom je ervoor hebt gekozen voor de klas te staan. Door jouw manier van lesgeven blijven de lessen voor alle leerlingen interessant en uitdagend.

Jouw profiel

Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid science en/of biologie. Je brengt je passie voor de leerstof over op de leerlingen en je bent didactisch en pedagogisch sterk. Tevens ben je uitstekend communicatief vaardig en denk je graag mee over de ontwikkeling van je vak. Je wilt mee in de ontwikkeling van de school richting meer conceptueel onderwijs en een sterkere ontwikkeling van onderzoeksvaardigheden van leerlingen.

Jouw werkplek

Het Maartenscollege is een IB-worldschool. We werken in de onderbouw volgens het internationale Middle Years Programme van het IB. Werken in leergebieden, vakoverstijgend leren en criteria based assessment zijn hierin sleutelbegrippen. De lessen science en biologie worden deels in het Engels gegevens. Goede beheersing van de Engelse taal is dan ook een pre.

Kijk voor meer informatie over onze school op www.maartenscollege.nl.

Ons aanbod

De omvang van de aanstelling bedraagt in totaal 1,2 fte. We zijn op zoek naar twee docenten die deze omvang willen vervullen. De aanstelling is, in eerste instantie, tijdelijk tot einde schooljaar 2021-2022, met uitzicht op een vast dienstverband. Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Maartenscollege maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: de heer R. Scheepens 
Functie: rector
Tel.nr: 050 - 537 52 00
E-mail: r.scheepens@maartens.nl

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Over Maartenscollege

Naam school
Adres
Hemmenlaan 2 , 9751NS Haren - Groningen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Maartenscollege in Haren vind je op: maartenscollege.nl.

Het Maartenscollege is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.