Vacature Docent wiskunde/rekenen in Katwijk

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent wiskunde/rekenen 
Datum online
2021-06-10 10-06-2021
Sluitingsdatum
25-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Aantal uren
19
Omschrijving
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan op het VMBO, bijvoorbeeld naast je huidige baan in het primair onderwijs of wil je heel graag de stap maken naar het VO? Dan is deze vacature iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een 2e graads bevoegd wiskunde docent en/of enthousiaste rekendocent PO met affiniteit voor wiskunde en de bereidheid om op termijn een bevoegdheid wiskunde te halen. Het behalen van het certificaat ‘groepsleerkracht onderbouw vmbo basis/kader’ behoort ook tot de mogelijkheden. Enthousiast? Ga dan de uitdaging aan en solliciteer bij ons; een school waar modern praktijkgericht onderwijs centraal staat. Een vmbo-school voor doeners en denkers! Neem alvast een kijkje op www.checkrijnmond.nl

Jouw uitdaging
Lesgeven in een vernieuwd Vakcollege, waarbij je niet terugschrikt voor nieuwe (digitale) methodes, je oog hebt voor de (leer)behoeftes van onze leerlingen en betrokkenheid bij de organisatie blijkt. Je hebt de ruimte om je hier in te ontwikkelen.

Jouw team
Jouw nieuwe team bestaat uit collega’s die de lessen in de onderbouw en bovenbouw verzorgen. Om de lessen digitaal te ondersteunen maken we volgend school gebruik van een nieuwe methode. Hierbij zal een combinatie worden aangeboden van digitaal les en les uit het boek. De rekenlessen zullen dan geïntegreerd zijn. Leerlingen hebben bij ons op school de beschikking over een Ipad. Je wordt bij de start van jouw loopbaan begeleid door één van je sectiegenoten en een coach. Ze maken je wegwijs in onze school en in alle aspecten die daarbij horen. Wanneer je startend docent bent, bieden wij je uiteraard in je eerste jaar 20% lesreductie en 10% in het tweede jaar, zodat je de ruimte krijgt om optimaal te ontwikkelen.
 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Over jou
Jij hebt
Onze voorkeur gaat uit naar een 2e graads bevoegd wiskunde docent. Ben je leerkracht bovenbouw binnen het PO en ben je bereid om je bevoegdheid wiskunde te behalen, of een certificaat ‘groepsleerkracht onderbouw vmbo basis/kader’ word je uitgenodigd te reageren. Je kunt je vinden in eigenschappen als ondernemend en bevlogen. Je hebt een hart voor leerlingen die met name praktijkgericht zijn, waarbij je nieuwe ontwikkelingen niet naast je neerlegt en de uitdaging van ‘vakwerk’ aandurft.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou
Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, een prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust. Verder zijn er ook nog:
  • mogelijkheden tot het behalen van een 2e graad wiskunde bevoegdheid
  • salaris conform cao VO
  • eindejaarsuitkering van 8% 
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars, fietsplan, laptop, fitnessmogelijkheden
Dienstverband                     
Het  dienstverband betreft een tijdelijk dienstverband voor een periode van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden.

Over Vakcollege Rijnmond

Naam school
Adres
Louise de Colignylaan 2 , 2224VT Katwijk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Petra Bosman
Niveau
lwoo, vmbo
Omschrijving
Vakcollege Rijnmond (vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg)
Vakcollege Rijnmond biedt vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg aan ca. 670 leerlingen. Onder het motto “voor denkers en doeners” kunnen onze leerlingen zeer praktijkgericht onderwijs volgen en zich breed ontwikkelen. Dit alles in een veilige en prettige omgeving.  
 
Vakcollege Rijnmond is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestant Christelijk perspectief.  

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ga jij de uitdaging aan?
Reageer uiterlijk  25 juni 2021

Meer informatie?
Wil je alvast een rondleiding door de school of heb je inhoudelijke vragen over deze vacature, voordat je solliciteert? Neem dan contact op met Cees van Eeden, Adjunct directeur.
E-mail: c.vaneeden@vakcollegerijnmond.nl, telefonisch bereikbaar op 06 41862877.
 
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Petra Bosman, personeelszaken. E-mail: p.bosman@andreascollege.nl. Stuur alstublieft jouw sollicitatie niet naar het persoonlijk e-mailadres van mevrouw Bosman.
Alleen online sollicitaties via Meesterbaan.nl worden meegenomen in de procedure.

De selectie zal in de week van 28 juni plaatsvinden.
Tijdens de periode van deze vacaturestelling zullen wij bij goede kandidaten direct overgaan tot het voeren van gesprekken en niet wachten tot de sluitingsdatum in verband met de korte periode tot de zomervakantie.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.