Vacature Docent CKV/Tekenen in Katwijk

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent CKV/Tekenen 
Datum online
2021-06-10 10-06-2021
Sluitingsdatum
25-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Aantal uren
21
Omschrijving
Over ons
Jouw uitdaging
Ben jij iemand die zijn enthousiasme en liefde voor kunst graag op anderen overbrengt? Kun je inspelen op leerlingen voor je neus die niet dezelfde intrinsieke motivatie hebben? Wil je deze leerlingen inspireren en uitdagen over hun grenzen te kijken? Hen prikkelen en enthousiast maken zichzelf te durven uiten? Ben je in staat hiervoor een concreet en praktisch lesplan op te stellen in samenwerking met collega’s binnen een brede vakgroep? Wil je daarnaast ook jezelf als docent blijven ontwikkelen? Ga dan de uitdaging aan en solliciteer bij ons. Wij zijn een gezellige, actieve school met tweetalig onderwijs (TTO) voor mavo, havo en vwo. Kom jij ons team versterken?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste 1ste  of 2de graads bevoegd docent beeldende vorming (tekenen) en ckv. Bij voorkeur ook in staat om aan de tto klassen les te geven (en eventueel bij audiovisuele vormgeving). Wij zoeken een team speler die kan bijdragen aan de brede praktische invulling van het vak tekenen (en audiovisuele vormgeving) in de onderbouw mavo, havo en vwo.
 

Jouw team
Je werkt als docent ckv/tekenen zelfstandig en in teamverband met de brede vakgroep (tekenen, av, ckv en the Design Academy).
Je wordt bij de start van je loopbaan op Pieter Groen begeleid door één van onze coaches. Zij maken je wegwijs in de school en in alle aspecten die daarbij horen. In het kader van deze begeleiding vinden we het belangrijk dat je in het eerste jaar dat je werkzaam bent op Pieter Groen de intervisie-bijeenkomsten bezoekt. Wanneer je startend docent bent, bieden wij je uiteraard in je eerste jaar 20% lesreductie en 10% in je tweede jaar zodat je je optimaal kunt ontwikkelen.

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
 Over jou
Jij bent
Studerende in het laatste jaar, beginnend docent of al in het bezit van een eerste of tweedegraads bevoegdheid beeldende vakken/ckv/tekenen. Je kunt je vinden in eigenschappen als ondernemend en bevlogen. Je gaat nieuwe onderwijsmethoden niet uit de weg. Je wilt werken aan je eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als didactisch. Je gaat uitdagingen, zoals jezelf ontwikkelen als mentor of tto-docent, aan. 
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou
Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.  Verder zijn er ook nog:  
  • opleidingsmogelijkheden voor een tweede bevoegdheid
  • opleidingsmogelijkheid tot docent TTO
  • salaris conform cao VO  
  • eindejaarsuitkering van 8%   
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars, fietsplan, laptop, fitnessmogelijkheden.   

Over Pieter Groen

Naam school
Adres
Helmbergweg 10 , 2221SZ Katwijk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Petra Bosman
Niveau
mavo, havo, vwo
Omschrijving
Onze school  
Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo-onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. Op alle niveaus wordt tweetalig onderwijs (tto) aangeboden.  
De school telt 1500 leerlingen, heeft goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.    
  
Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief. 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ga jij de uitdaging aan?
Reageer uiterlijk 25 juni 2021

Meer informatie?
Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Marion Prent, directeur. Te bereiken op telefoonnummer via 06 20776202. Mailen kan naar m.prent@andreascollege.nl.
 
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Petra Bosman, Personeelszaken;
bereikbaar van maandag t/m donderdag, emailadres p.bosman@andreascollege.nl
 
Tijdens de periode van deze vacaturestelling zullen wij bij goede kandidaten direct overgaan tot het voeren van gesprekken en niet wachten tot de sluitingsdatum in verband met de korte periode tot de zomervakantie.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.