Vacature Docent Nederlands in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Datum online
2021-06-10 10-06-2021
Sluitingsdatum
27-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.7 - 0.8
Omschrijving
Door vertrek van een collega ontstaat er per 1 augustus een vacature van circa 0.7 – 0.8 fte. Het is ook mogelijk te solliciteren op een deel van de vacature.
Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst van een jaar, met uitzicht op vaste dienst. 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Onze voorkeur gaat uit naar een collega die de opleiding heeft afgerond en tenminste enige tijd leservaring heeft. Nieuwe docenten op het Vossius worden goed begeleid, zowel inhoudelijk als pedagogisch-didactisch. 

 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Bij de inschaling houden we rekening met het opleidingsniveau en relevante ervaring. De CAO-VO wordt toegepast en er zijn aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Over Vossius Gymnasium

Naam school
Adres
Messchaertstraat 1 , 1077WS Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. E. Nieuwenhuis
Niveau
gymnasium
Omschrijving
Het Vossius Gymnasium is een kleinschalig zelfstandig gymnasium met 850 leerlingen in een rustige buurt in Amsterdam-Zuid, waar leerlingen die het leuk vinden om (meer) te leren en zich op het gebied van kunst- en cultuur willen ontwikkelen, zich thuis voelen.
Wij bieden uitstekend onderwijs in een veilige omgeving waar begeleiding en persoonlijke ontwikkeling van de leerling voorop staan.

Onze school bevindt zich aan de Messchaertstraat 1 in Amsterdam-Zuid. De school is met het openbaar vervoer goed bereikbaar en ligt op ongeveer vijftien minuten loopafstand zowel van de treinstations Amsterdam-Zuid en Amsterdam-Rai, als van het dichtstbijzijnde metrostation op het Europaplein en tram- en bushaltes.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Belangstellenden kunnen een sollicitatiebrief met cv uiterlijk zondag 27 juni sturen aan sollicitatie@vossius.nl, t.a.v. Erwin Nieuwenhuis, conrector, onder vermelding van ‘Vacature Nederlands’. De sollicitatiegesprekken zullen worden ingepland in de daaropvolgende week. Algemene informatie over het Vossius Gymnasium vindt u verder op www.vossius.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.