Vacature Shopmanager in Katwijk

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Shopmanager 
Datum online
2021-06-09 09-06-2021
Sluitingsdatum
18-6-2021
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6-0,8
Omschrijving
                                                                         Shopmanager  ’t Klaslokaal
Ben jij ondernemend, gastgericht en flexibel én vind je het een uitdaging om VMBO-leerlingen praktijkervaring bij te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een nieuw te openen winkel in het centrum van Katwijk zijn wij op zoek naar een shopmanager die ook onze leerlingen begeleidt bij hun stage. De winkel wordt opgericht om praktijkervaring te bieden aan leerlingen van Vakcollege Rijnmond. Vanwege subsidies die hiervoor beschikbaar worden gesteld benutten wij deze uitgelezen kans om een dergelijke ervaring te bieden. De winkel bestaat uit een horecagedeelte waarin lichte horeca wordt gevoerd en een winkelgedeelte van waaruit producten worden verkocht die grotendeels door de leerlingen in de praktijklessen worden gemaakt.

Enthousiast en wil je ons helpen?
Ga dan de uitdaging aan en solliciteer bij ons; een school waar modern praktijkgericht onderwijs centraal staat. Een vmbo-school voor doeners en denkers! Neem alvast een kijkje op www.checkrijnmond.nl of www.vakcollegerijnmond.nl.

 

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
Over ons
Jouw uitdaging
Als shopmanager begeleid je onze leerlingen bij hun stage in de winkel. Hierbij leer je hen de basisvaardigheden van het horecawerk te ontwikkelen en ondersteun je de leerlingen bij het ontdekken van hun verkooptalent. Het gaat hierbij telkens om groepjes van 4 tot 6 leerlingen die een aantal dagen in de week stage komen lopen. Naast het begeleiden van de leerlingen houd je ook de winkel draaiende. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor het openen en afsluiten van de zaak. De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag en zal ook in de schoolvakanties geopend zijn.
Lesgeven in een vernieuwd Vakcollege waarbij je niet terugschrikt voor nieuwe methodes, oog hebt voor de (leer)behoeftes van onze leerlingen en betrokkenheid bij de organisatie blijkt. 
 
Jouw team
Jouw team bestaat uit collega’s die reeds bij ons op school werken maar in de nieuwe winkel ook een nieuwe uitdaging aangaan. Samen werken jullie alle aspecten uit en gaan het avontuur aan om een leeromgeving voor onze leerlingen te creëren. Het winkelteam bestaat uit leerlingen van Vakcollege Rijnmond en mogelijke mbo stagiaires. 

Over jou
Jij bent
Je kunt je vinden in eigenschappen ondernemend, flexibel en bevlogen. Je werkt zelfstandig en neemt initiatief. Gastgericht werken is voor jou heel natuurlijk en je hebt al ervaring met het leidinggeven aan een team binnen een winkel/horeca omgeving. Daarnaast heb je een afgeronde mbo 4 opleiding in een relevante studierichting en in het bezit zijn van een rijbewijs B is een pré.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Schaal 7
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou
Een aantrekkelijke, ruime, uitgeruste werkomgeving met professionele, leuke en betrokken collega’s, een prettige werksfeer.
Verder zijn er ook nog:
  • Opleidingsmogelijkheden (bijvoorbeeld een bhv-training, vca cursus)
  • Salaris conform cao VO (schaal 7, van € 2045,00 tot € 3068,00, afhankelijk van leeftijd en ervaring)
  • Eindejaarsuitkering van 8%
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars, fietsplan, laptop, fitnessmogelijkheden.                       
Dienstverband
Het dienstverband betreft een tijdelijk dienstverband (per direct) van minstens 6 maanden met uitzicht op verlenging in verband met het project.

Over Vakcollege Rijnmond

Naam school
Adres
Louise de Colignylaan 2 , 2224VT Katwijk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Petra Bosman
Niveau
lwoo, vmbo
Omschrijving
Vakcollege Rijnmond (vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg)
Vakcollege Rijnmond biedt vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg aan ca. 670 leerlingen. Onder het motto “voor denkers en doeners” kunnen onze leerlingen zeer praktijkgericht onderwijs volgen en zich breed ontwikkelen. Dit alles in een veilige en prettige omgeving.  
 
Vakcollege Rijnmond is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestant Christelijk perspectief.  

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ga jij de uitdaging aan?
Solliciteer uiterlijk 18 juni 2021

Meer informatie?
Wil je alvast een rondleiding door de winkel, wil je een kijkje nemen bij onze leerlingen op school of heb je inhoudelijke vragen over deze vacature, voordat je solliciteert? Neem dan contact op met Erik Hazenoot, Directeur. E-mail: e.hazenoot@vakcollegerijnmond.nl.  Telefoonnummer: 06 53526243
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met: Petra Bosman, Personeelszaken. Zij is bereikbaar via mail: p.bosman@andreascollege.nl

De gesprekken staan gepland in de week van 21 juni as.
Na de sluitingsdatum word je geïnformeerd over het vervolg van de procedure.
Tijdens de periode van deze vacaturestelling zullen wij bij geschikte kandidaten direct overgaan tot het voeren van gesprekken en niet wachten tot de sluitingsdatum.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.